Nazli_kalkn01 KuzeyinAnnesi10 dün gittim ama söylemek için çok erken dedi haftaya tekrar kontrolümüz var bende erkek hissediyorum yaşadığım şeylerde ona çıkıyor ama hayirlisi olsun kızım olsun isterim 🥹
Nazli_kalkn01 karanmom mandalina normalde bayılırım ama ekşi ise midemi kötü yapmasından korktuğum için yiyemiyorum ekşi bişi yemek değil aklıma gelince bile midem bulanip yanıyor 😕
Seydahmet İlk zamanlar et. Her türlüsü. Bi ara yeşil elmaydı tuzlayıp yiyordum şu an nara sarmış durumdayım günde bi tane koca narı yiyorum. Tatlı severdim eskiden şimdi aklıma bile gelmiyor çok şükür. Yoksa şekerim çıkar diye yiyemezdim aklımda kalırdı😀
Zepeliz Seydahmet her dönem bişeye sarmışssınz benımde öyle geçen ay her akşam ekmek kaşar yıyordum 😅
cokkasmabeabi Zepeliz anlık vurmuyor saati geçti yapmak ve yapmamak arası gidip geliyorum sürekli büyük ihtimal bütün bebelerim uyuyunca yapıp keyifle içicem🤣🤣
Zepeliz crazymommy crazymommy aman boğazlara dikkat ben gece uyanıp soğuk su içmekten geçen hafta full şişti mahvetti 🥲