KuzeyinAnnesi10 Aysedgl ablamlara sordum onalr kesmemiş bende kesmedim tahriş olur yada çok uzunsa kesersin dediler
Feyzabeyoglu Kesmedim. İleride tekrar kullanacagim zaman bedenini anlayabilmek için. Cocugu kasindirdigini fark edersem kestim
Tatar59 Feyzabeyoglu ben de bebekken kestim hepsini. Büyüdükçe kesmemeye başladım kıyafetler biriktikce karışıklık oluyo çünkü.
Bebegim3444 Aysedgl bence kesinlikle kesilmesi. Yeni doğmuş bebeğin cildini tahriş eder. Ki bizim bile cildimize değdiğinde kasıntı oluyor. Hepsini kesicem bende.
Dynbfofrt Aysedgl kesince de ufak parçası kalıyor asıl orası batar ben hepsini söktüm tamamen çıkardm
Ayysseee Dynbfofrt tamamen çıkarınca da dikişi sökülüyor onu nasıl yaptınız acaba,kaç kıyafet yırtıldı böyle
Dynbfofrt Ayysseee en dibnden kestm sonra diğer tarafından çekince hemen çıktı hiç yırtmadım şimdiye kadar
Minikperi Aysedgl kızım 4 yalına geldi gala bütün etiketleri kesiyorum. Kesmesem kendi de rahatsız oluyor söylüyor. Bebekken de keserdim.
WiseMom Ben de kestim. Geçen bir yeni aldığım vardı kesmeden yıkamışım giydirmiştim iç zıbındı, doktor kontrolünde doktoru gördü bunları kes dedi:)
gudmorningbeya Aysedgl oğlumda hiçbir şeyi kesmedim sattım hepsini sonra bunda da kesmedim rahatsız olduğunu hissedersem keserim ama sanmıyorum 😊