irrm05 Herkese merhaba takı yastığı ve kapı süsü yaptırmak istiyorum ama çokta pahalı bişey istemiyorum varmı uygun yaptırdığınız yerler 🌸
Esyu1606 irrm05 Bn 550 tl Kapı süsü ve yastık siparişi verdim. Eğer bütçenize uygunsa yaptırabilirsiniz diğer yerler çok pahalıydı en uygun bu sayfayı bulmuştum
Begleyna irrm05 trendyolda kapı süsü 290 yastıkla beraber 550 tl diye hatırlıyorum. Bebek atölyem hediyelik diye geçiyor Oraya bi bakın isterseniz. Ben takı yastığı yaptırmıycam isimli hastane çıkışı seti birde pike seti aldım onların içinde yastık var 2 adet. Bissürü yastığı nereye koycam sonra birisini yatağına serdiğimde takı yastığı yaparım diye düşündüm 😂
AryaElif irrm05 merhaba eğer düşünürseniz areldesigner instagram sayfamdan yardımcı olmak isterim💖 Yeni girişimciyim, hem hamile hem 2 yaşında kızımla elimden geleni yapıyorum istediğin her modelde🙏🏻🍀
cokbilmismom Ben instagramdan yapıyorum Punch yastik ve kasnak pano, kapı süsü olarak kullanıyorlar kasnakları 😊 @bc.decordesigns fiyatlarım piyasaya göre normal diye düşünüyorum görsel yükleyemedim buraya
Sinifcianne34 Brand house diye bi sayfa var trendyolda ben ordan ahşap kapı süsü yaptırdım. Uygun fiyatlı ve güzel duruyor. Takı yastığı da isimli küçük bi şey uydurdum battaniyeli. Onu da n11’den buldum
Sevdeeez Eğer ankaradaysanız ulusda suluhanda yaptırdım ben. Gerçi benimki bi tık pahalı ama çok içime sindi. Kapı süsü ve yastığı herkeste olmayan bir tarzda özel yaptırdım 850 tl. Ama normal takı yastık 250 tl ışıklı kapı süsleride 400 450 tl dediler
Huhu21 irrm05 baslazerkesim diye bir sayfa var ben ordan aldım malzemelerini kendim yaptım hem uyguna geldi hem kendi istediğim gibi oldu
Erme irrm05 mimesis çiçekli accessories takı yastığı yaptırdım shoppier üzerindne satıs yapıyor cok beğendim>!<
irmarose irrm05 irrm05 takı yastığını dolaptan almıştım benim için çok önemli değildi kapı süsüne daha çok önem veriyordum çok uygun fiyatlı değil ama çok güzel ve ömürlük nerdeyse mykohandmade sayfasından yaptırdım instagramdan bakmanızı öneririm modellerine
Mukaddes_3_mom irrm05 merhabalar 🌸kendi sayfam olan atolye_mukaddes ’e bakabilirsiniz. Hem kapı süsü hem takı yastığı hemde kişiye özel hediyelikler yapıyorum🙂
Tgbnrbltt irrm05 damladizaynn bakın fiyatlar uygun bnde çok araştırdım kargo ile beraber 395₺ pleksiden yapıldı görsel gönderdiler şuan kargo da çok hoş çok beğendim istediğim gibi yapmışlar modele göre de fiyat artıyor tabi