AsyaCngz55 Aysenurakarsu Ünye’de yaşıyorum ama bir ayağım hep Samsun’da hatta medicanada doğum yapacağım. Yarın 37 haftalık olucaz kızcemle 🌸 alışveriş ve hazırlıklarımız tamam.
AsyaCngz55 Aysenurakarsu benim kayınvalidem atakumda yaşıyor bir ayağım orada. Hatta bu yıl kpss için haftanın 4-5 günü bende orda kalmıştım
Sesssi AsyaCngz55 sizinle denk gelmiştik doğumunuza az kalmış 😊İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelir. Bende medicana da takipliyim 😊. Doktorunuzla konuştunuz mu doğum şekli vs bende 35. Haftadayım
Aysenurakarsu AsyaCngz55 aaa ne güzel bende atakumda yaşıyorum 1 ay kaldı benim de doğuma medicalparkta yapacağım :)
Bukre_ Aysenurakarsu Bende samsundayıımm 29.haftadayız bende Medicalparkta yapacağım doğumu inşallah 🥲♥️♥️
AsyaCngz55 noluyosanagenemiross çakırtepe Bülent beye gidiyordum ama hastane çok kalabalık hiç özel gibi değil. Medicana Bülent beye geçtim 😅
noluyosanagenemiross AsyaCngz55 napsın insanlar devlette doğru düzgün doktor olmayınca Çakırtepeye başvuruyor mecbur 😃 bende Bülent beyde doğum yaptım