Egemoms1303 @Mrsfly hayırlı olsun canım benim 🥰 nice sağlıklı huzurlu mutlu güzel seneleriniz olsun 🌷🌷🌷
Nnoktaa Mrsfly gözün aydınn canımın içi. Çok sevindim. Allah sağlık sıhhat huzur versin yuvanıza. Gurur duydum seninle son dakikaya kadar verdiğin mücadelenden ötürü.. çok kalp 😍😍😍😍🥰🥰🥰
subatmasali pandasever gün boyu aklımda hep siz ve bebeğiniz vardı. Çok üzülüyorum. Hep dua ediyorum Yağız bebeğe Allah sabır versin 😞
pandasever subatmasali Allah’ım razı olsun. Rabbim sizlerin tüm evlatlarımızı korusun. Kimseye böyle bir sınav yaşatmasin inşallah. Aklınıza geldikçe dualarınızı esirgemeyin. Yavrumun haftası çok küçük değildi ciğer geliştirici de vurulmuştu ama o yaşanan akciğer delinmesi süreci bilinmeze sürükledi😔
adatuna Mrsfly hayırlısı olsun allah kurtarmış sizi artık🫶🏻 Bebek kanala inmemişti ya o vakite kadar doktorunuzun yaklaşımı ne olmuştu? Önceki haftalarda yani. Bir de kaçıncı haftada sancınız geldi?
Mrsfly adatuna teşekkür ederim. Benim sancım birden geldi 39+1 deydik önceki gün kontrolüm vardı hatta gelen giden yok. Bebeğin inememe sebebi içerdeki pelvis kemiklerindeki bir darlık normal çatı muayenesi ile çıkmayan. Ama buna ek olarak benim doktorum zaten çatı muayenesi yapmıyor doğum anın hariç çünkü tam ne kadar açılma olup olmayacağı ancak doğum sancıları ile belli olur öncesinde sancı olmadan net bir bilgi vermez diye prensip olarak yapmıyor. Ama doktoruma göre bebeğin kanala inip inmemesi ancak doğum anında tam olarak belli olur yani öyle ki ben sancı çekerken yerde kurbağa yürüşü yapıyordum insin bebiş diye 😀
Mrsfly Beyzanrrr yok canım bende öle bişi olmadı öle abartılı bir sancı değil sadece böle aşağıya doğru baskı var gibi
Kadriyedeyin Mrsfly valla her ayrıntısını okudum ,🥲 ama gözünüz aydın gerçekten elinizden geleni yapmışsınız☺️
adatuna Mrsfly bende 38+5 oldum kanala inmedi hala doktorum çatı muaynesi yaptı ama sizinkiyle benzer şeyi söyledi doğum anında bile açılabilir şuan bir şey diyemem diye. İnmeyince de inmiyor inat şeyler işte 😂
cokkasmabeabi Mrsfly yorumlar dahil okudum 🤣 hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüsün 🫶 hiç ikinma denemis miydin? Ben ikinarak ittirdim kızımı onun da gelesi pek yoktu çünkü aşağı. Pişman olmaman çok güzel tez vakitte toparlan💞
Nnoktaa Mrsfly kankilerinin bir bir çıktığını öğrenen oğluşum 25+6 da yerinde zıplıyor. Anne diyor ben ne zaman çıkacam arkadaşlarıma kavuşacam? Dedim oğlum senin zamanın var yat içerde.. 😂
__mom1 Hayırlı olsun elinden geleni yapmışsın 🫶 önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı mutlu olması 🙏 doktorun da eben de iyiymiş bence çabalamış onlar da doktorun kimdi bu arada?