Mmnj Kızlar 29 +3 haftalığım ishalim sabah normaldi ama akşam şu gibi ve siyahsı isahal olmuşum neden sizlerde oldumu bisy olurmu bugün ekmek kızartması yedim hiç yememiştim hamileligim boyunca BİŞY OLURMU
Minigiim-vebenn52 Mmnj ekmek kızartmasından ne olcak yumurtalı ekmek kızartması yiyorum ben o ishal yapmaz
Minigiim-vebenn52 Siyahlığı kullandığın ilaçlardandır kan ilacı veya demir ilacından olur. İshal niye oldun anlamadım ilaçlarmı ishal yaptı acaba durup dururken mi oldu bir çay kaşığı Türk kahvesine iki üç damla limon sık ye ishali geçiriyor
Mmnj Minigiim-vebenn52 demir ilacı kullanıyorum evet kapsül halinde bugün ekmek kızartması yedim 7 ayıma kadar yememiştim hiç biraz yağlı idi acaba ondan mi diye süphelendim siyah zeytin çok yedim canım istedi siyah olarak ömür yaptı diyorum kendi kendime bebege bir zararı olmaz demi bu durum bugün başladı daha
Mmnj Minigiim-vebenn52 benimkisi peynirli ve yağlı idi biraz dokandı gibi birzda midemi felan bulandırmıstı
Minigiim-vebenn52 Mmnj ondan hiçbişi olmaz korkma ilaçlardan dolayı dıskı siyahtır bende kullanıyorum benim de siyahımsı oluyo rengi o yüzden korkma ishalin geçmezse ama görün doktora ve bol sıvı iç ishal olduğun için vücut su kaybediyo
Mmnj Minigiim-vebenn52 teşekkürler içim rahatladı bir nebzede olsa bu günlerde çok su içiyorum o yönden sorun yok kayısı suyu içicem onuda ilk defa sormak istedim kayısı hoşafı olarak geciriyor tabirimizde
Minigiim-vebenn52 Mmnj kayısı hoşafı ishali tetiklemez mi onun fazla tüketimi de ishal yapıyo diye biliyorum. Türk kahvesi yöntemini ve haşlama patatesi deneyin bence
Minigiim-vebenn52 Bebisbg34 ilaçlardan olmuştur belki herhangi başka şikayetiniz yoksa bişi olmaz ama bol su için ishali geçirmeye bakın sizde yazdığım yöntemleri deneyin bence sonuçta su kaybı çokta iyi değil ishal olmak. 🌸