Tugceliko-19 Normalde çok hareketli oğlum ama bugün sabahtan beri hareketleri çok yavaştı ve azdı yattığımda Bile dürtünce zor hareket ediyo . Sabahtan beri uyuyo olamaz demi ? Herhangi bi durum olsa hiç hareket etmezdi heralde anlamadım kafam karıştı kızlar :/
aslanprenses_ Tugceliko-19 kaç haftalıksınız? Yoruldun mu acaba? Hareket var ama dimi? Varsa belki bugün yorgundur annesi.
annesi53 Tugceliko-19 merhaba benimde 32+3 az önce nst ye girdim aynı durumdan çok şükür iyi doktor merak etmeyin az da olsa size tepki veriyorsa sıkıntı yoktur diyor
Tugceliko-19 aslanprenses_ 31 haftanın içindeyim . Evde 2 yaşına girmek üzere olan bi kızım var ister istemez yoruyo beni ama günlük rutin işler yani . Normalde sırt üstü yatınca hemen hareketlenirdi hiç durmazdı ama yaklaşık 10 dkdır yatıyorum bi kere dürttüm onda bile az hareket etti anlamadım ben de
aslanprenses_ Tugceliko-19 tamam cevap veriyor işte merak etme. Bugün tembellik yapıyordur ya da sen yorulmuşsundur fark etmemişsindir. Doktorum hiç hareket etmezse gel dedi. İçini ferah tut dinlen bugün artık hep.