prensinannesi2024 Yarın 25 haftalık olcam bugün hafiften bi acı gibi ağrı gibi şey var çıkın alın üstü göbek altı diyim sağ tarafa doğru acı gibi ağrı gibi sol tarafta da aynı şekilde sol tarafım çok iyi neden acaba yaşayan varmi
bebegimmm60 prensinannesi2024 Bebek büyüyor haliyle büyüdükçe yeri de dar gelmeye başlıyor oluyor genelde öyle korkma
Sevdayilan prensinannesi2024 bebeğinizin cinsiyeti ne acaba sağ tarafta oldumu erkek diyorlarda ondan sordum
prensinannesi2024 bebegimmm60 korktum ilk gebe Ligi’nde hiç yaşamadım ağrı sancı hiç bişey o yüzden ufak bişey oldumu korkuyorum
bebegimmm60 prensinannesi2024 Her gebelik süreci aynı olmaz kanama falan olmadıkça boşuna stres yapma bence kendine :)
Mmnj Sevdayilan bende 29 haftalıgım benmde kasıklarımda agrı olmuştu 2 saat felan sürmüştü korktum sol tarafımda hep baskı vardı sükür bir sorun cıkamdı hastanede iyi dedi dr um bugünde isahllik başladı neden ise sabaha normaldi akşam üzeri siyah bir ishaldi o tedirgin etti beni
prensinannesi2024 Mmnj gebe kaldım kalalı ishal oluyorum siyah değildir yesilimsidir üşümekten derler bende çok ishal oluyorum 1 aydır iyiyim
Sevdayilan prensinannesi2024 himm benimkide genelde sağ tarafında ondan. Kızlarım var erkek bebek istiyorum 😁
Sevdayilan prensinannesi2024 bende erkek bebek istiyorum Rabbim sana kız bebek banada erkek bebek nasip etsin 🤲
Mmnj prensinannesi2024 ben kışın ayagıma panduf terlik corap bi şekilde dışarı gidekn yünlü botlarım var kurtarıyom ayakları ama eller benimde 🤣