Zeynepseyma Rüyamda resmen el kadar büyük bir bebek düşürdüğümü gördüm elime alıp yüzüne baktım çok etkilendim ya 12. Haftadan beri ilk defa salı günü kontrole gidicem çok tedirginim
bebegimmm60 Zeynepseyma Ben de aynı rüyayı görmüştüm bebeğim elime düşmüştü rüyamda şimdi çok şükür 36 haftalık bebeğim. Allah korusun genelde öyle rüyalar görülüyor hamileyken bol bol dua et tedirgin olma canım
Minikperi Zeynepseyma tabi ki psikolojik. Bilinçaltınızda böyle bir korku kalmış. Ama bu tarz kötü rüyaları dillendirmemek lazım. Aklınızda bulunsun 🌸
Sweety11 Zeynepseyma bende ikidir erken doğum yaptığımı görüyorum bence çok düşündüğümüz ve korktuğumuz için görüyoruz 😢🫤
Zeynepseyma bebegimmm60 psikolojik olabilr mi ki eşyalarının bir kısmını almıştım ben bana hemen almasaydın birşey olursa bebeğine çok üzülürsün falan dediler
bebegimmm60 Zeynepseyma İnsanların saçma sapan yorumlarını boşver anlamıyorum güzel dileklerde bulunacaklarını en kötüsünü getiriyorlar bi annenin aklına. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız neyi çağırırsak o gelir bize kötü düşünmeyin kötü olmasın ☺️