Asibel Kızlar bugün cihanpol hastanesine gittim. Normal doğuma 1000 tl dediler evet bin tl 😂çok fazla sezeryan isteyen olduğu için normal doğuma teşvik amaçlı yapmışlar. Ben ssvd istiyorum ona da 15 bin dediler bu arada
aminehumamoms Asibel ssvd neden istiyosunuz peki tecrübelerinşz neler ilk sezeryanınızdan benim ilk doğumum olucak sezeryan istiyorum oyuzden sordum
babylook Asibel bende sezeryan olucam ama hastane bulamadım cihanpolde sezeryan 15 bin mi dedi kızıltepe özel sezeryan 10 bin dedi banada
Iscn Asibel banada işk 6 bin demişlerdi sonrada hiç konuşmadık doğumda da bin tl ödeyınce şaşırmiştık🤣
Asibel aminehumamoms ben ilk doğumda da normal doğum istiyordum ama nasip olmadı kızımın kalp atışları 50lerde olunca 35.haftada sezeryana alındım. Doğum anında her şeyi hissettim çok zordu benim için tabii herkesin yapısı bir değil anlatıp sizi korkutmak istemem. Spiral oldum belden iğne asla acıtmadı ilk kalkış toparlanmam vs çok kolaydı ama doğum anı benim için çok kötüydü
BirazbundanBirazondan1 babylook gelin sivas cumhuriyet üniversitesinde sezeryan olun😅 sezeryan 3000tl normal doğum 17 bin TL. Yanlışın var derseniz 2 hafta önce sezeryan oldum. 😊
MasalAlparslanMom babylook hep Mardini merak etmisimdir gidip hem tatil,hem doğum mu yapsam😜😂 İstanbul’da sadece doğum ortalama 15 bin nasılsa 😂😂
Asibel MasalAlparslanMom ya ahbcjdndjdndjddn çokta merak edilecek bir yer değil ama 😂 eşimle 5 kere falan sorduk normal bin tl değil mi diye ögjfjffdn
aminehumamoms Asibel 🥹🥹sizin için üzüldüm bende normal doğum yapamam diye kendim sezeryanı tercih edicem direk canım çok tatlı biri dayanamam diye korkuyorum inşalllah bu doğumda istediğiniz olur 🥰
Asibel aminehumamoms umarım sizinki çok çok güzel geçer🌸 en hayırlı şekilde sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ❤️
Eylemsiii Asibel ayy bende çok şaşırdım ocakta doğumum olacak o zamana kadar devam eder mi diye sordum eder eder dedi inşallah devam eder 😂 muayeneye 420 ödüyoruz doğum bin TL şaka gibi 😂