Zelihaa23 Ideal kiloda hamile kaldim suan 14 kilo aldim 23 haftaligim doguma kadar da bi kac kilodan fazla almamayi dusunuyorum
UmmNasuh Zelihaa23 normal kilolarda olan birinin 10-15 kilo alması normal sizinkide şuan normal kilo aliminiz
MasalAlparslanMom Zelihaa23 37+5.te ilk kızıma doğum yaptım,14 yada 16 kilo almıştım toplamda. Şimdi 17+5 iz. 2,5 kilo aldım ortalama yine bı 12-15 kilo alırım gibi toplamda. 30 haftadan sonra hem bebek hem anne Dahada kilo alimi hızlaniyo
beyzzsenturkk Zelihaa23 25 kilo aldım normal doğurdum zayıfsanız sorun olmuyor ben 57yle hamile kalmıştım
Elagl Valla teyzem 3 kızından 20den aşağı kilo almadı hepsinde normal doğurdu ben daha 11 kilo aldım 33+2 haftaligiz inşallah normal olur
1prensesannesi__ Zelihaa23 ben 66 ile hamile kalmistim 86 ile nirmal dogurdum boyumda 164 kilo almak degilde bol egzersiz hareket normal doguma cok yardimci oluyo ben cok kilo aldım ama cok rahat dogurdum
beyzzsenturkk Tulipati 65de takılı kaldım yememe dikkat etmediğimden ama memnunum göbegim pek yok basenlerim çıktı sadece 8 ay 20 gün oluyor doğum yapalı