Asdffghjjk sol bacagım kaç gündür çok agrıyor damarlarım çekiliyor sanki size de oluyor mu hamilelikle mi alakalı daha 5. Haftadayım
Ervaablaoluyor Asdffghjjk aynen cnm benım de sol bacak sol kasık sol bel agrım var muhtemelen döllenme o taraftan olmus
Burcuk Asdffghjjk ilerleyen haftalarda bacak ağrısı iÇin hemen magnezyum eksikliğinden diyorlar ama 5. Haftada bilemedim
CemileAtaAktan Asdffghjjk bende 9 haftalıgım sol bacagım ve belım berbat agrıyor 🙁 ogrenırsen bana da soyle lutfen 🙁(
Asdffghjjk Ervaablaoluyor başka bişey vardır diye şüpheleniyorum ama geceleri gerçekten çok rahatsız ediyo uyutmuyor
Ervaablaoluyor Asdffghjjk cnm senin son adet tarihin ne benım 10aralık aynımıyız acaba sor bakalım birde kese görünecekmi bi baktır bende perşembe gitcem dr??
Asdffghjjk CemileAtaAktan bugün 5 de randevum var doktora sorucam bakalım hamilelikle mi ilgili canım söylerim😘
Asdffghjjk CemileAtaAktan canım bu bacak agrısı şu an benimki hamilelikle ilgili değilmiş Bazı hamilelerde 6. Aydan sonra ağırlıktan agrırmış ama ben daha yeniyim bu arada ulturasonda ilk defa gözüktü 15 gün sonra da kalp atışına bakıcaz🤰🏻👶🏻
Asdffghjjk Ervaablaoluyor benim son adet günüm 5 aralık kesem ilk defa bugün gözükücek inşallah bakalım
CemileAtaAktan Asdffghjjk sevındım senın adına 😉 bende gebelık oncesı bel agrısı ve skryız bozuklugu vardı zaten. Gebelık tetıklemıs olabılır dıye dusunuyorum ama ara ara oluyor o yuzden merak ettım 🙂 gecmıs olsun tekrar 😍
Asdffghjjk Eylem öyle bişeye bakılmadı da bu hafta bütün testlerimi yaptırmamı istedi doktor belki arasında vardır ama bacak için ayrıca gidicem doktora
Eylem Asdffghjjk ona kesinlikle baktir canm bacagin için doppler cektirebilirsn hamilelikte olan huzursuz bacak sendromu var birde o aşırı agri yapiyor ama senin daha cok erken