myangelson Violetaa ertesi gün veya verdiğin gece çıkıyor kontrol et ara ara ama yarın haftasonu bilemedim pazartesiye kalabilir belki
Beceriklianne Violetaa Dr onaylamadan da düşmüyor sisteme benim öyle oldu . Sistemde yoktu saglık ocagı gittim Dr baktı smra sisteme düştü
myangelson Violetaa o zaman birazdan yüklenir veya mesai saati bitmesine yakın yüklenir bazen öyle olur enabiza yüklenmesi
Mavimsii_56 Violetaa güzel bir soru😂 unuttum valla ama bu kanların toplandıgı bi yer varya orası iste saglık ocagı kapanmadan ara ögren adını netten telini bul ara
Violetaa @Mavimsii_56 canım aradım şimdi kanları geç almışlar 11,5 gibi almışlar o yüzden geç çıkar dedi
Elzem123 Sağlık ocağında cuma verilen kan pazartesi çıkıyor maalesef ve dr baktıktan sonra sisteme düşüyor.
Ebruebos Kadın doğum acilden verin bence bir daha çabuk çıkar. Sağlık ocağı ertesi günü çıkarıyor haftaiçi. Ben sabah verdim ertesi gün öğlen çıktı ama sizin cumaya denk gelmiş
pnarusluu Violetaa sağlık ocağında yapılan testler halk sağlığına gidiyor ve ordan sonuçların gelmesi 1 günü buluyor
blogmomies Violetaa Bende kan vermiştim ve bekledim bekledim çıkmadı. Diğer gün gittim sordum doktora çıkmış ama benim e nabıza düşmemişti doktor bilgisayardan gösterdi fotoğrafını çektim.
Tgcedlbdk Hafta sonu olduğu için düşmez pazartesi düşer bende bugün kan verdim sordum pazartesi dediler