Suadmsv Rahim ağzımı 3 cm lik bir kist tıkamış.. bu yüzden anne olamıyormuşum.. bu durumu yaşayan var mı aranızda bu kistten doğal yollarla nasıl kurtulabilirim? O değil spermin geçmediği yerden adet kanaması ve pıhtı nasıl geçiyor onu anlayamadım..
Enas2365 Suadmsv neden doğal yollarla kurtulmak istiyorsunuz? Ameliyat şansınız varsa hemen olun kurtulun.
Minikperi Suadmsv büyük bir kist gibi duruyor doktor müdahale edelim vs demedi mi? Bazı kistlerin alınması gerekiyor çünkü. Geçmiş olsun 🌸
Melliiii Suadmsv canım bende de vardı kıst sogan kurunu yap youtubedan bak bulursun inrahim saraçoglundan dinle geçer inşallah ben yaptım sonra doktor kontrolune gittim kıst falan yok dedi doktor
tamamdanolmuss Suadmsv hayıt macununu duymadım ama soğan kürü kistleri yok ediyormuş. Regl düzensizliğine iyi geliyor ve rahmi temizliyormuş. Ben bu adetimden önce denedim 8 gün sabah akşam aç karna içtim. Kanamam 2 ve 3.günlerde bayağı oldu 4 ve 5. Günlerde de geldi. Normalde 3.günden sonra kanamam olmazdı
Suadmsv Enas2365 bıçak kesiği en son çare olmalı.. rabbim mutlaka dermanını vermiştir ama biz bilmiyoruz.. o alınan anesteziler arkasından ilaçlar vücudumuzu çürütüyor.. çözümü ameliyattır mecbur olucam bende olan herkes gibi.. ama bir umut işte
Suadmsv Minikperi 3 cm büyük mü gerçekten? 7-8 cm büyük diye biliyordum ama panik oldum şimdi iyice..
Suadmsv Minikperi doktor rahim filmi ve smear testi önerdi.. alalım falan filan demedi.. hayıt macunu diyor herkes rahim filmine kadar soğan suyu ve hayıt macunu tüketicem inşallah küçülür kaybolur gider.. 😔
Suadmsv tamamdanolmuss yarın başlıycam soğan suyuna allahın izniyle 😔 dua edin bana nolur allah büyük kaybolup gider inşallah
Minikperi Suadmsv inşallah ama yüne de iyi bir doktora gidin bence. Bu büyüklükte bir kistin kendiliğinden kaybolmasını beklemeyin derim ben. Polikistiğim ben de bizde işe yarıyor soğan kürü hayıt tohumu çayı. Ama sizde tek o yüzden bilemem 🌸🤷🏻♀️
Suadmsv Melliiii elhamdülillah ne şanslısın rabbim yardım etmiş.. inşallah bir daha yaşamazsın canım.. izledim ama şunu anlamadım soğanın kabugunu soydun mu sen?
Masal-10 Suadmsv Brokoli kürüde kistlere iyi geliyor meme kistim için denemiştim tatlım geçmiş olsun 🙏
Suadmsv Minikperi rahimi tıkamış kist.. soğan suyu ve hayıt macunu da rahimi temizliyor kistleri yok ediyor ya inşallah bende de faydası olur..
Melliiii Suadmsv ha bide Ariz pedlerinide kullan pahalılar malesef ama rahmini temiz tutmuş olursun bundan sonra gerçekten ped kullandıktan sonra enfeksiyon yara hiç birşey yaşamadım bi daha adet ağrısı hem bi daha kıst olmaması içinde korumuş olursun kist gitsin ondan sonra temızlenmış olarak kullanırsın