Nazlican1994 Testi yapalı baya oldu heveslenmek istemiyorum ilk gebeliğimde de böyle oldu. Bi kaç kez test yaptım ancak kuruluk çizgisi hiç çıkmamıştı bende bu sefer çıktı normalde bugün adet olmam lazım tekrar test mi yapsam beklesem mi yardım edin 2. Bebek çok istiyoruz 🥹 
Kymetnur Nazlican1994 benim de sizden biraz daha silik çıktı. İnanın ben de umutla bekliyorum benim de bugün adet olmam lazımdı ama bazen uzayabiliyor döngüm 😇 suya tuttum testi kuruma mı diye tutunca da dağıldı biraz 😅
Nazlican1994 Aselkus ilk gebeliğimde bi çok kez test yaptım hiç birinde kuruluk çizgisi çıkmamıştı ancak hamile olduğumu öğrendiğim testimde çıkmıştı. Geçen ay olsun bu ay olsun bi sürü test yaptım sadece bunda kuruluk çizgisi yaptım bi heveslendim açıkçası 🥹
Aselkus Nazlican1994 insallah rabbim sevindirsin tekrar yaparsaniz bize de yazarmisiniz merak ettim 😊
Nazlican1994 Aselkus sizin tekrar yaptığınız testler pozitif mi çıkmıştı acaba, ben yarın tekrar test alıp denicem 🥹
Aselkus Nazlican1994 ayni gun yaptigim diger testler de ayni boyle cikti benm adet öncesi yapmıştım yani 2 3 gun sonra tekrsr yaptim baya belirgin kirmiziydi
Eceeeeee1 Kymetnur merhaba bnm tedtimde çok silik çıktı kuruma çizgisi gibi ama onu nasıl anlayacağız kuruma çizgisi oldugunu
Kymetnur Amineasya hala Regl olmadım ben ona güveniyorum. İnşallah olmam da 3 yıllık hasret son bulur. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻🥰❤️