nzn3434 Varmi basina gelen 26+5teyim ara ara oluyordu fakat artik uyutmuyor diyebilirim surekli hareket ettirme hissi agri karincalanma soğuk kompleks yapiorum gece surekli kalkiorum ama pek bi faydasi yok gbi 🥺
Aysee1123 nzn3434 Benimde 30 dan sonra ara ara oluyordu sonra kesildi. Bu hafta yine başladı 37 olduk. O sızlaması ağrısı çok can sıkıcı 😒
aysenur30a nzn3434 çok nadir ara ara oluyor :( hareket ettirme hissi ve ağrı hissi uykumdan uyanıp evde yürüyorum öyle olunca
Neslihan_Celik nzn3434 ben bugün 20+1 im 🤲🏻 bende çok erken başladı gece rahatsız ediyordu doktorum bir magnezyum başlattı Allah razı olsun daha olmuyorum öyle siz magnezyum kullanmadınız mı?
nzn3434 aysenur30a bende soguk suyla yikiorum biraz geciyor gbi oluyor snra tekrar basliyor aslinda magnezyum kullaniyorum ama faydasi yok
adatuna 35den sonra çıktı benim de. Geceleri cam açmadan buz gibi hava gelmeden uyuyamıyorum tek o iyi geliyor
nzn3434 adatuna valla havalar artik sogumaya basladi bilmiorum gebelikte cikti bende umarim hemen gecer 🙏
adatuna nzn3434 ben bebekten sonra napacapım bilmiyorum cam da açamıcam buz gibi şimdiden kara kara düşünüyorum
O111235678 Gerçekten hamilelikteki bütün sıkıntıları yaşadım nerdeyse ama bundan daha zorlayıcı bir durum yaşamadım geceler kabusum oldu
nzn3434 O111235678 benimde öyle tek derdim bu digerlerini hamilelik diyip geciorum ama bu zorluyor beni hemde cok
Neslihan_Celik nzn3434 magosit kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim içeriğini okuyunca bana hak vereceksiniz zaten