YigitPoyrazMomm Kızlar bugün bebegimin kontrol günüydü kilosu 1500 29+5👶 haftasına göre uyumlu normal doğum için dönmüş aşağıya dedi artık 2 haftada bir nst için gelmemi istedi sizce kilosu iyimi bebegimin bana sanki az gibi geldi ve ultarsonda 30+1 öndeymiş😊🌸
Gulsahkizilkan YigitPoyrazMomm sizin erken başlamış nst ben 32de girdim sokmadı nstye 34.haftada yine gidicem acaba o zaman girer miyim bilemediim
My_Angels YigitPoyrazMomm bende gittim bugün🥹34+1 haftalık 2300 gr olmuş gayet iyi dedi nst de de bir sıkıntı çıkmadı inşallah 20 gün sonra gün almaya gidicez 🤲💙
Berna-1998 YigitPoyrazMomm Maşallah canım bizimde görüş günümüzdü 37+3 den selam kilomuzda 3100 olmuş çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallah kuzucuklarımıza 🥰❤️🙏🏼
Minigiim-vebenn52 Daha dönermi acaba 29 da mı pozisyon alıyomus doktor bana doğuma kadar sürekli döner dedi kilosu iyi bence
YigitPoyrazMomm Minigiim-vebenn52 valla bilmiyorum kuzum döner mi ama bugün aşağıda olduğunu söyledi herşeye yolundayimis çok şükür artık nst haftamiz başlıyor heyecan bir daha artı😀🌸
Aysee1123 Minigiim-vebenn52 Döner elbette bebeklere belli olmuyor son haftalarda bile dönüyorlar. Benimki 35 te baş gelişti 36 da yine makat olmuştu. Şuan bilmiyorum birde çok hareketli 🤷♀️ 30 lardan sonra her hafta her gün dönebilir kaç kere hemde 😊
Minigiim-vebenn52 YigitPoyrazMomm çok şükür inşallah bana da o haftaları görmek nasip olur 24 teyim 🥹💜
YigitPoyrazMomm Gulsahkizilkan evet kuzum erkendi ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım yani sorun çıkmadı beni o çok korkmuştu neden nst taleplerinizi yapmıyorlar acaba hastaneler aynı olmadi için mi fark ne çözemedim hiç ben sadece 29 haftada nst girdimde doktoruma bebegimin hareket durumunu sordu bende bazen hareket etmiyor dedim öyle nst aldılar
Gulsahkizilkan YigitPoyrazMomm heee o yüzden mi istedi acaba. Bana hiç sormadı bilee. Benim kuzenimde bu doktora gidiyodu o doğurdu onu 35te sokmuş nstyee bakalım artıık 🙃
YigitPoyrazMomm Gulsahkizilkan doktorum çok ilgili her gittim de herşeyi soruyor bide devlet takipliyim ben demek her doktor aynı değilmiş. 😊
YigitPoyrazMomm Berna-1998 maşallah maşallah canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah bebisler sağlıkla gelsin😊💞