Slly Deletedmom_85 aynen bende de oyle 18 haftamdayım gobeyımın aşagı tarafı buyuyor yukarı duz kalıyo
A12_S07 Deletedmom_85 Allahım hamilelik her haliyle çok güzel ve garip birşey ya göbek çıkınca daha çok zorlanicaz gibi ben şimdiden ağır geliyor bana😂😂😂
Deletedmom_85 A12_S07 dimi ya bende abdest alırken aniden kaldırınca bacağımı Bi ağrı oluyor belli büyüyor artık sağlıkla kavuşalım inşallah 🥲
crazymommy Deletedmom_85 Seninde geç çıkıcak ve çok az karnın büyücek gibi 20 ye kadar çıkmadıysa öyle oluyor 😂 30+4 oldum bende 😍
Deletedmom_85 Ebeguy yok benim sivri değilde küçük top gibi diyelim yukarı yayilmamis hali 😂 bencede erken herhalde herkes ilerde çıkar dmeis
mervemurat16 Deletedmom_85 valla 22+4 üm karnım yayık sadece kiloluyken olan karnımla aynı hamile olduğum anlaşılmıyor büyür diyorlar bakalım
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 Haftamız aynı sanırım, 20+0 ben de, bu haftalardan sonra yavaş yavaş göbek deliğinin üstüne çıkacak, rahmin tepesi tam göbek deliği hizasında çünkü şuan 😅
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 no 🥲🥲 yarın doktor müsait olunca gitmek istiyorum detaylıyı bekleyemiyorum rüyalarım bile sapıttı çünkü 😂 umarım bu sefer gösterir ❤️🩹
Deletedmom_85 LamiyaCetinkaya inşallah gösterir çok zaman oldu bizimki daha 12.haftalarda bile gösteriyordu yayıla yayıla😂 oysa kızlar göstermez diyorlar o da hurafe demek
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 Keşke şu hürafelerden biri doğru çıksa ama nerdee 🧐 bizimki tembel bir erkek de olabilir ama abisi hiç öyle değildi şaşarım 😂
neanladinyurdagull Deletedmom_85 33 haftamdayim yarın doluyor göğüs altımda itibaren şişim 😁 hamilelik ilerledikce bebek büyüyor yukarıya doğru çıkıyor ozaman şişmeye başlıyor işte yukarsida 🌼
1ciftyesilgoz Mutimm 30 dan sonra yuvarlandı karnım. 32 den sonra hamile olduğum artık tshrtlerden belli olmaya başladı 🫣😂