Flzzzzzz Burcuilker1 o yüzden kimseyi dinlememek lazım doktoruma söylediğimde kızıyor onlar mi doktor ben mi diye 🤭
Bebisbg34 Flzzzzzz anladım ama biz rahat edemiyoruz tabi malesef ki hıssederiz yakın zamanda insallah🙏🏻
Ayseanneeee Zeehraaaa bence pıt pıt hissedersin imkansız diyenlere inanmıyorum bende hissediyorum 12. Haftadayim ayrıca çok zayıfım onunda etkisi olabilir 🤗
Sinemgndg Bebisbg34 bende 17 haftalığım şuan hissetmiyorum hareketleri ama karnım çıktı balık etli olmama rağmen doktorum bana 19 ve 20 haftada hissedersin dedi tam net olarak ilk gebeliğinse o haftalarda hissediliyor tabi bu kişiden kişiye de değişiyor.
Twobabysmom Bebisbg34 Ben ilk hamileligimde 24. Haftada hissettim herkes bana yalan söylüyorsun çoktan hissetmen lazim di dedi ama yalan söylemeye ne gerek var 24. Hafta da anladım ikinci de 19. Haftamda hissettim
asilinannesi_ Bebisbg34 daha erken 19+20. Haftalarda hissedersiniz merak etmeyin🥰 Biraz daha büyüyünce uykunuzdan uyandırcak hareketleri şimdi tadını çıkarın 🥰