ozzydgn Selam hamişlerim🕊️ detaylı usg muayenemde doktor sıvının birazcık fazla olduğunu söyledi erken doğum riski oluşabilir ileri haftalarda dikkat etmen lazım dedi şuan 21+2 haftalık gebeyim. Aynı durumu yaşayan varmı neler yaptınız nasıl azalır bu sıvı🥺
Sedanurcan ozzydgn diyet yaparak genelde şekere bagliyolar ve havuç bebeğin suyunun çoğaltıyor dikkat edin
N-23 ozzydgn aynısını dün bana dedi şeker yüklemesi de temizdi , bende bu aralar aşırı tatlı tükettim ondan oldu galiba
Cansel76 ozzydgn Bana da dendi diyet yaptım 1ay boyunca biraz düzeldi ama bu hafta doğru düzgün dikkat etmedim ama bugünden itibaren dikkat etmeye başladım herşey yasak doğuma kadar dikkat edilmesi gereken bişi
ozzydgn Sedanurcan teşekkür ederim son zamanlarda biraz pastayı tatlıyı yemeye başlamıştım önceki aylarda hiç yemiyordum acaba kendiliğinden geçermi yoksa şeker hastasımıyıımdır🥺🥺🥺
Sedanurcan ozzydgn öyle düşünmeyin şeker yüklemesi yaptirdinizmi doktorunuzla güzelce konuşun diyetle hallederiz dedi benim doktorum bakalım nolucak bende bilmiyorum
ozzydgn Sedanurcan merhabalar ilginiz için teşekkür ederim🥰 evet sonraki hafta kendi doktoruma gittim o herşeyin normal olduğunu bazen su seviyesinin artıp azalabileceğini ama genel olarak herşeyin yolunda olduğunu söyledi sadece bu aylarda iştah artışı olduğu için yediklerime dikkat etmem için uyardı 🤗
Masal-10 ozzydgn Benimde suyum sınırda fazla dedi çok üzüldüm bende 25.haftadayım 😞 Su fazlalığı araştırdım nette abuk sabuk şeyler yazıyor çok üzülüyorum inşallah sıkıntı olmaz 😥
Sedanurcan Masal-10 öle kötü şeyler düşünmeyin ya rabbim alnimiza ne yazdıysa onu gorucez o yüzden bol bol dua edin ve dikkat edin