Drnzgn Aslında kilosu çok düşük değil 30+2 haftadayiz ultrasonda 29+6 yız 1450 kilosu var ama gene de kilo aldracak besinle tüketmek istiyorum yumurta yiyemiyorum varmı oneriniz
FDM220 Drnzgn yeşil mercimek çok güzel kilo aldırır.. Kuru siyah üzüm çekirdekli olanlar… Çiğ kuruyemişler kaju ceviz vs. Avokado çiğ kabak çekirdeği… Proteinli olan herşey 💐🌺
Drnzgn FDM220 ben yemeği çok seven bir insan değilim normal zamanda kahvaltı hile yapmasrim şimdi zorla yoyordum gene zorlayacagim artik
miniskesi Drnzgn ceviz muz kaşar duydum ben de. 26. haftamda 1 hafta geriydi kilosu bunlardan tükettim baya 28. haftada yakaladık haftamızı. etkisi oldu mu bilmiyorum ama her kahvaltımda tüketiyorum artık günlük 1 tane de muz yiyorum
Drnzgn miniskesi olmuştur büyük ihtimalla çünkü ben geçen haftalarda aşırı muz tükettim o hafta bir haftada 250 gram almıştı şimdi 15 günde flan almks 250 gram
gncglozclk Drnzgn açık dondurma ve toz Nesguikli süt mutlaka dene bebıse cok kılo aldırıyor hatta bazı hekimlerde dondurma ye derler 😂