Serenmaras Kızlar 12 haftalık hamileyim çok kötü diş ağrısı çekiyorum diş doktorları ise yapma taraftarı değil ne yapmam lazım
aysenur30a Serenmaras ben kadın doğum doktorumu arayıp sormuştum çok kötüydüm dayanamıyorum dedim agumentin antibiyotik verdi sağolsun geçmişti antibiyotik ile ağrım 3. Aydan sonrada dişi yaptırdım
Glsmtt Yani ben diş teknikeriyim o aciyi her gun çekeceğinize gidin uyusturmadan işleminizi yaptirin derim ilaçlarda bi yere kadar götürür sizi eger çürük vesayre varsa
Fadimr Glsmtt gebelikte diş çekimi yapıldığında verilen düşük dozda lokal anestezinin bebeğe zararı oluyor mu acaba
Ebeguy Bende 28. Hafatadayım devlette yapmadı doktor kanal ve dolgu olması gerekiyor dedi parol içiyorum ama fayda etmiyor özelde yapıyorlarmı
Glsmtt Özelde yaparlar diye düşünüyorum devlette biraz rsik almak istemediklerinden dolayi yapmamislardir buyuk ihtimmale keske gebelik incesi dis muayenesi olsaydiniz
Serenmaras Adrenalinsiz lokal anesteziyle yaptırabilirsiniz dedi kadın doğumcum Çelik yelek giyinerek röntgen çektirin dedi