e_blue_sky_a Mmeleklr2 evet düşük benim de düşüyor böyle 12/7 olsa daha iyi, çok halsiz oluyorum düşünce tuzlu ayranla çıkıyor
Minikperi Mmeleklr2 küçük tansiyonunuz düşük az su içmek ya da düzensiz beslenmeden olur genelde. Bunlara dikkat edin büyüğü o kadar da düşük değil. Hamilelikte tansiyon düşüklüğü korkulacak bir şey değildir. Dinlenin ve tuzlu şeyler atıştırın. 🌸
Cocuk_Gelisimci_Anne Yüksek tansiyona dikkat edin erken doğum riski oluyor ve de gebelik zehirlenmesi ben takibe aldım o yüzden
OziC Mmeleklr2 Sıkıntı yaratmıyorsa iyi tansiyonunuz benim tansiyonum çocukluğumdan beri 9.5 8.6 daha nirmali hiç görmedim
Mavigozunannesi Mmeleklr2 10 a 6 çok iyi nornal benim 8 e 4 çıktığı oldu açken 10 a 6 çıkınca seviniyorum Dr da nornal dedi gebelikte düşüyor kiminin yükseliyor yüksek tansiyon dan kork yani düşük tansiyon u dinlenme ve hafif tuzlu ayran ile yukseltebiliyoruz
Acemi_anne Benimde 9 5 10 a 6 tuzlu ayran iciyorum cok halsiz olursam ayrica yukarda okudugum 11 den sonrasi icin 13 e kadar sorun yok 13 den itibaren 14vs yuksek tansiyon aliyor en saglikli tansiyon 12 8
LamiyaCetinkaya Mmeleklr2 benim de bir 10/6 bir kere de 13/9 çıkmıştı doktor ikisine de normal dedi ama ben de anlamıyorum tam olarak
beyzacoskun Mmeleklr2 Mmeleklr2 canım benim tansiyonum 8/5 yada 9/6 hep böyle düşük geziyorum halsizim senin yine iyi