fizikcianne Kızlar bebeğim 2 gündür çok hareketsiz. Bu şekilde olan var mi? Çok az hareket ediyor. Daha randevuma 1 hafta var
aslanprenses_ fizikcianne çok yordun mu kendini? Arada da olsun hissediyorsun değil mi? Bi dinlenme moduna geç. Biraz dinlen sonra yemek ye bir daha uzan hemen. Hareket etmiyorsa randevunu bekleme.
__mom1 Yorulunca ve üzülünce hareketleri azalıyor ama tatlı bir şeyler yiyip sakin loş bi odada sola yatınca hareket etmesi lazım. Ben de 36 oldum bebek her gün aynı şekilde hareket etmiyor günden güne değişiyor
Saliha2020 __mom1 asla bir günleri diğer günler tutmıyo bazen aşırı hareketli oluyolar bazen tık bile zor olıyp
Zeynep_ze Saliha2020 gittiniz mi ben 33 haftalık hamilryim gece çok hareketliydi ama bugün yüz felcinden dolayı ilaç başladım bir sürü hareketleride azdı bi korktum
Dileksapan Canım benim de kordon dolanması var çok korkuyorum ama bir günleri diğer gününü tutmuyor kontrole gittiğimde olabilir o da bir insan her gün aynı olamaz dendi ama için rahat etmiyorsa git tabi bekleme