akito sat'a göre 6+4 haftalık, 4-5 gün sonra gözükmezse kürtaj diyor doktor, çok moralim bozuk kızlar nolur benim için dua edin 🙁
Smyy akito hiç canını sıkma canım, ben 7 haftalıkken gittim bebek görünmedi, 8.haftada bebek göründü. O yüzden hemen kürtaj olma, bekle biraz derim
Emnmntmhmmt akito 4 haftalikken hic bisey yoktu ne kese ne yolk 5 haftalikken kese olusmus bebek yoktu 6 da bebekte vardi kalp atsida 😊😊 sizde guzel haber alirsiniz insallah üzülmeyin
MinikMucize akito geç döllenme olabilir biraz bekle derim ben de sat a göre 8 de duydum 2 hafta vardı ultrasonla sat arasında 😊
17230 Smyy kez ne kadar büyüktü benim şu an 18 mm yolk sac var ama tam İstenilen gibi değil dedi daha bebeği göremedim :(
Dniz47 MinikMucize ilk haftalarda verebilirsin Bnde öyle olmuştum mide bulantısı yüzünden ama sıradan alırsın canım 😊
MinikMucize Emnmntmhmmt kaç haftaliksiniz 😊 benim şuan 12+6 sat 13+5 6 güne düştü sat ile ultrason arasındaki gün sayisi 🤗
Emnmntmhmmt MinikMucize bizde insallah aradaki farki kapatabiliriz :-( sizin masallah kapanmis ne güze
Eymirinannesi Kızlar bende daha görmedim keseyi bu hafta göreceğiz sat a göre 6+2 sanrım benmde geç döllenme
Kuzusunannesi akito canım benimde aynı oldu meğer geç döllenme olmuş bana da bebek ölmüş yada hiç olmamış boş gebelik dedi bekledik sonra bi hafta geçti kalp atışını duydum ben 7 haftalık sanıyordum ama geç döllenme olduğu için 5 haftalıkmış
Nurerdgn akito tam 6+4 de bende gittim karindan muaynede kese gorundu bebek gorunmedi 2 hafta sonra gel dedi doktorum gittim alttan bakti bebegi ve kalp atisini gorduk endise etme insaallah gorursun sende
Mir akito hemen acele etmeyin rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim görümcemin iki ay bitince gördüler. Şaşırtıcı ama mümkün
MinikMucize Emnmntmhmmt zamanla kapanicaktir canım hiç merak etme beslenmene ve dinlenmene dikkat et yeterli bir de varsa ki illaki vardır ilaçlarını aksatmamaya calis 😊 sağlıklı olduktan sonra 3 hafta geride olsun hiç problem değil yeterki onlar iyi olsun 🤗 Sağlıcakla kavuşuruz inşallah yavrularımıza 😊
Emnmntmhmmt MinikMucize oldukca dikkat ediyorum ilk hamileligim dinleniyorum yiyorum ama folik asit kullanamıyorum midem bulaniyo 1 haftadir almadim :-( haricinde bi skntimiz yok iki hafta once kalp atisinida dinlediim o zaman doktorymun dedigi tarihe gore 8. Haftanin içinde olmasi gerekiyordu doktorum 9+2 dedi demekki kapanacak aradaki fark 🙂 sağlıklı olsunlarda hayiisiyla kucagimiza alalim insallah😊😊
MinikMucize Emnmntmhmmt Aynen öyle canım zamanla kapanacaktır hayırlısıyla 🤗🤗 hangi folic asit ı kullaniyodun farklı firmanın denedin mi hiç
Emnmntmhmmt MinikMucize denedim canim folic 1 yaziyo üzerinde psikolojik olaral heralde midemi bulandiriyo 🙂 bende 1 haftadir almiyorum