MerveAksu Selamlar anneler ❤ Ben bugün bebeğim olacağını öğrendim daha yeni evliyim çok mutluyum 😊😊 Allah dileyip isteyen herkese nasip etsin. Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim 🙏🏼
RamazanFuLyaUzuner MerveAksu merhaba canım bende dün ögrendim senin gibi adetim iki gün geçti beta hcg 26 çıktı senin kaç çıktı acaba
MerveAksu RamazanFuLyaUzuner ben hamilelik testi yaptım sonra da doktora gittim ultrasonla baktılar. test yaptılar sonucu bugün aldım da orada beta hcg yazıyor mu bilemedim doktor gitmişti sonuçları aldığımda 🙁 ebeye gösterdim o sonuçların iyi dedi sadece
MerveAksu RamazanFuLyaUzuner ayrıca aynen benim de adetim 2 gün geçti evde test yaptım 3.gün doktora gittim ☺☺☺ Allah nasip ederse aynı zamanda dünyaya gelecek bebişlerimiz inşallah sağ Salim olsunlarr💗
RamazanFuLyaUzuner MerveAksu kağıtta yazar canım sonuç . Beta hcg diye . bana karından baktı ultrasonla göremedi görmemem normal daha yeni bi gebelik dedi Alttan bakmadı bende baktırmam zaten
RamazanFuLyaUzuner MerveAksu aaa aynen canım hadi insallah benim son adetime göre suan da 4+5 çıkıyor ama beta hcg düsük olduğu icin kafam karıştı insallah yükselir . Aminnn aminn 😍❤