yusram68 internetin altini ustune getirdim bu yorgan boyutunu bulamadim 200*220 yetmiyor esimle sabah yine sirtimiz acik uyaniyoruz iki tane tek kisilik almayi dusundum ama ozaman sarilmak zor oluyor 😂 tek care 260 boyunda olan
Mavimsii_56 yusram68 biz aynı yatakta ayrı yorganla yatıoz 🤣🤣🤣 ikimiz de cift kişilk yorganla ayrı ayrı ytıoz napalım öteki türlü sürekli üstümüz acık🤣🤣🤣🤣
Enu1004 Offf 1 sene bu sorunla boğuştuk🤣 sonra Sarılmak kısmını biz uyku öncesi yapıp 2 ayrı yorganla uyumaya başladık. İkimizin de uyku kalitesinde müthiş bir artış oldu.
yusram68 Enu1004 ben yapamam yaaaaaaaaaa aglarim valla tatile gittik 2 ayri yorgan vardi o evde geceleri uyandigimda ayni yorganin altinda olmadigimizi gordugumde aglayasim geliyordu nedense ozaman ayriymisiz gibi geliyor bana ama evet en azindan butun gece ustumuz orrtulu kaliyordu
yusram68 Mavimsii_56 evet iste oyle oluyor ama ben buyuk yorgan almak istiyorum iki ayri alirsam uzulurum
__mom1 Ben de ayrı yorgan kullanıyorum gece kendi üstünü hep açıyor beni de açıyor kışın özellikle çok üşüyorum
yusram68 Mavimsii_56 🤣🤣🤣🤣 rahattir eminim de ne bilim psikolojik heralde sanki ayri yataklarda yatiyoruz alt tarafi yorgan ayiricaz🤣🤣
funnymummy yusram68 bulunduğunuz ilde illa ki yorgan diken yerler vardı diktirin en iyisi rahat rahat istediğiniz ölçüde