Aysee1123 Senanuray Muayene ücretleri aynı Medstarda 750 tl. Bende Yıldız caddesindekine gidiyorum Koray Beye ordan biliyorum
Aglryz Senanuray ben gidiyorum 8.aydayız diğer ay doğumumuz var inşallah çok memnunum çok sakin ve rahatlatan bir yapısı olan doktor. Tek sıkıntı hastane aşırı kalabalık, randevuları çok yoğun hiçbir zaman randevu saatinde muayene olamıyorsun
NewbieMommy Senanuray murat bey çok yoğundur diye tercih etmedim burada okumuştum mustafa sağlama gidiyorum çok memnunum yaklaşımından ilgisinden 😊
Senanuray NewbieMommy bn de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum onu da degerlendireyim muayene ücretleri ne kadar bilginiz var mj acaba
Senanuray Bskaysy hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Doktorunuz kimdi 🤗
NewbieMommy Bskaysy merhaba bir sey soracağım sezaryende nasil oluyor doğumdan sonra bebeği sizden önce odaya çıkartıyorlar mı? Birlikte mi çıkıyorsunuz? Bir de sezeryan bitince üstümüzü odaya çıkmadan mı değiştiriyoruz oda da mı değiştiriliyor?🙈
Senanuray NewbieMommy tecrübeliyim ben de cevap vermeyim :) ilk doğumda ben ameliyatdayken bebeği aileme göstermişler sonra giydirmeye götürmüşler sonra ben odaya çıktıktan sonra getirdiler 4 yıl öncesi:))
Bskaysy NewbieMommy üstümü odada değiştirdiler ama çok sonra zaten sonda falan takılı bacaklar uyuşuk oluyor bu bebeğide benden önce yukarı çıkardılar beni dikerlerken sakinleştirici verdiler sanıırım uyumuşum biraz
NewbieMommy Senanuray her hastane farklı oluyormuş çok merak ediyorum özellikle odada üstümü giydirsinler istemiyorum ameliyattan sonra odama pijamayla gitsem çok güzel olurdu 😅
Senanuray NewbieMommy çok hatırlamıyorum o kısmı ama üstümde örtüyle odaya gelip sonra üstümü değiştirdim gibi geliyor 😂emin de olamadım