Hilgl Kızlar eski postları okudum ama bulamadım yarın doktor randevumuz var ama fikrinizi alayım. Bebek kanala girmemişse sezaryen zorunlu mu olur??? Anlatılan doğum hikayelerinde hep başka şeyler okuyorum kafam karıştı???
Ssumeyye Hilgl aynı durumu ben yasıyorum, 39+4 deyim, doktora kanala gırmemesı sezeryan sebebı mı oluyor dedım, o da suni sancıyla dogumunu başlatabılırız ama bır hafta daha bekleyelım bi dedi, sizin de mi kanala girmedi? Kacıncı haftadasınız
Zuleyhakaan Hilgl benımkıde kanala ınmemişti. 39+4’te sancım tuttu açılmam tamdı ama kanala inmemişti bebiş derken sancıyla yarım saat sonra indi ve hemen doğumhaneye almışlardı. Bende okuyorum sezeryan olanları ama bende anlamıyorum.
Hilgl Ssumeyye 39. Hafta bitti çok da bekleyemicez kilosu artıyor kanala girmedi bebek doktor bana da suni deneyelim diyor ben de suniyle kanala iner mi dedim iner iner dedi🙄 ama burda hep okuyorum kanala inmedi sezaryen oldum diye
Hilgl Zuleyhakaan ayy inşallah öyle olur galiba açılma da olmazsa sıkıntı sizin açılmanız olunca indi bebek heralde
Zuleyhakaan Hilgl bazıları bebek kanalda olmadığı için sezeryana almışlar ama açılma için beklenmemiş ki. Her doktor farklı bu konuda. İnşallah hersey gönlğnce olur🙏🏻
MASALMYRA Kizlar selam,benim kizim da kanala inmedi hala 39.haftadayiz,harekt yapiyorum yuruyus vs. Hep aktifim,doktorum gecen hafta cati muayenesi yapti pozisyonu dogum pozissyonunda ama kanala inmemis.Benim doktorum beklicez dedi.Bakalim haftaya carsamba yine randevumuz var,artik ne yapicaz gorucez.Ama bana kalirsa artik keske gelse zor oluyor cunku...bu haller....