Nugget Boşuna ilaç kullanıp bünyeni yorma kendini şişirme.ben tup bebege kadar herseyi kullandım fazla kilo aldm.fazla kilon varsa ver, ben hayit otu ve aslan pencesi kullandım , kafami rahat bıraktım o ay gebe kaldm.30.haftam..
Derya50 Nugget bide benim sorunum ney biliyormusunuz adet olmuyorum ya surekli aklimda bu ay hamilemiyim ki yani mesela butun kadinlar soyle oluyor adetleri gecikiyor test yapiyorlar bende o sans bile yok cunku adet yok ortada 😔
Almanyagelini Derya50 Ben de Türkiye’den Almanya’ya geldim, aynı stresten bende de var yani 🙈 Ama bebiş mevzusu strese gelmiyor, hoş stres hiçbirşeye iyi gelmiyor 🤦🏻♀️ Allah şifa versin inşallah.
Esendamla Derya50 öncelikle hiç kafana takma. Pko gebe kalmaya engel değil. Korunmayı bırak. Ama en önemlisi kiloluysan kilo ver. Çok etkisi oluyor.
kizannesii Derya50 fazla kilonu ver canm bizim hastalıgnnen büyük sebebi kilo biliyorsun bnde kilo verip kafamı boşaltınca kendiliğinden geldi meleğim♥️
Deletedmom328 Derya50 ben de 162 boy 83 kiloydum 69 kiloya düştüm ve aynı ay hamile kaldım çok şükür zayıflayamıyorum diye bişey yok canım kolay değil ama evlat söz konusu olunca mecbur gidicek bu kilolar bizimde sınavımız bu malesef
Nugget Derya50 3 yıllık evliyim 73626384 tane test yapmışımdır :) hic canını skma. Kafani rahat bırak.
Derya50 kizannesii rabbim sizleri korusun masAllah vallah denicem yarin basliyorum artik son carem ❤️
Derya50 Deletedmom328 vallaha bu sefer olcak yapacam zayiflicaam cok istiyorumm coook tesekkur ederimm ❤️❤️
Lunaa Derya50 merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. O sorun bende de mevcuttu. 3 4 doktora gittim özel hastanede dahil. Bir doktor çare buldu sağolsun. Klomen ilacı verdi bana o ay hamile kaldım. Erkeklik hormonu yükseldiği için adet düzensizleşiyormuş.
Pcoslubiranne Derya50 Merhaba bende pcosluyum.10 yil dogum kontrol hapiyla adet gordum.28 kilo verdim.kilo verdikten sonra adetlerim duzeldi.Evlendim 1 ay daha kullandim sonra biraktim ilacı hemen hamile kalamam belki diye.Hamile kalmadan onceki ay 9 gün gecikti adetim doktorum Tekrar pcos dedi ve degerlerime bakti cok fazla bir dengesizlik yok hamile kalabilirsin dedi bir sonraki ay hamile kaldim Tedavisiz. 5 ay sonra hamile kaldim anlayacagin.Kilon varsa kilonu vermelisin.karın bolgesindeki yaglanma adet dongusunu etkiliyor yumurtlamayi yani.
Merve14 Derya50 bende pkoluyum 2 sene bitti hamile kalamadım bir sürü şey kullandım sonra doktor aşılama yapalım dedi ilkinde tuttu çık şükür