Gulsahkizilkan Merhaba idrar tahlili yaptırıyor musunuz? Yada ne sıklıkla yaptırıyorsunuz? Eylül ayında tek kullanımlık ilaç kullandım maalesef 2 defa. Bir şikayetim yok gerçi haftaya tekrar vermeyi düşünüyorum tahlil
Serendipty Gulsahkizilkan ben her ay yaptırıyoruö önlem amaçlı arada lökosit çıkıyor birkaç defa monurol da kullandım. Hassasım bu konuda
Gulsahkizilkan Yazmelegi_ Bende haftaya tekrardan yaptırıyım çok çekiyodum hamile olmadan öncede idrar yolundan. Böbreğimde taş vardı kırdırmıştım ama tekrarladı mı bilemiyorum o da enfeksiyon yapıyordu 🙄
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan canım idrar tahlilini sabah ilk idrar ile mi veriyorsun ben hastaneye hiç sabah erken gitmiyodum doktoruma öğlen akşam bile gitsem idrar ister ama ilk idrar değil ve aç olmuyorum hep bişey yemiş içmiş oluyorum yani :/
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ben sabah gidiyorum sağlık ocağına hem kan hem idrar ikisini bir veriyorum aç oluyormm :/
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ben hiç aç gidemiyorum ya bi doktor şekere bakarken aç çağırıyor ama idrar tahilinde fark etmez dedi çay kahve Allah ne verdiyse içmiş oluyorum inşallah sıkıntı olmaz