adennlilith1 Merhaba anneler Öncelikle ishal ile başladı salgına yakalandık diye düşünerek hastaneye gittik ve gaita temiz diyip geri yolladılar bir hafta sonra aşırı bir kusması oldu yine gittik 1 saat içinde 10-15 kere tıkanarak kustu korktuk neyse hastanede ultrason felan baktılar ve bağırsak düğümlenmesi ve safra taşı var dediler ama safra taşı küçük diyip önemsemediler o gün yatış verdiler yattık bağırsak düğümlenmesi açıldı ve eve döndük ama benim içim rahat etmedi başka bir hastanede profesöre gittik bağırsakta bir sorun kalmamış salgına yakalanmışız enfeksiyon sonucu bağırsak düğümlenmiş ama şuan da bir sukıntı yok safra taşı olduğunu söyledi ama bir önceki hastanede önemsemediklerini duyunca şaşırdı aslında çok önemli bir şeymiş ve bir sürü teste gireceğiz şimdi şurupla başladık 3 ay içinde erimezse ameliyat edecekler kanser gibi sonuçları olmasın diye böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu
Ruhal Benim kızım üç yaşında bizdede var yeni farkettik kusma ve kramp tarzı ağrısı olunca ,üç tane en büyüğü 4 mm.ursomed ilaç verdi doktorumuz günde bir defa veriyorum bakalım nolacak hematoloji ye yönlendirdilermi sizi
adennlilith1 Ruhal bizde de boyut 4mm ve aynı ilaçtan verdiler 3 ay kullanacakmış hematolojiye felan yönlendirdiler haftaya gideceğiz
Ruhal Bende kimseye denk gelemedim süreçle ilgili haberdar olsak benim intgram hesabım ruhalkılıcbuldu tesettürlü resmim var
Ruhal İns şifa olur ilaç ,benim kızım içmek istemiyor ilacın tadı çok kötü sizin ki küçük yine zorla tutarak verebilirsiniz
adennlilith1 Ruhal Allah korusun Allah yazdıysa bozsun Allah tüm bebekleri çocukları korusun çok üzülüyorum böyle durumlarda inşallah ameliyata da gerek kalmaz 3 ayda erime ihtimali var dediler sizde durum nedir
adennlilith1 Ruhal yanlış anlamayın burada anonim olarak tüm özelimi döktüm o yüzden kendi hesabımdan ekleme yaparsam daha beni tanımadan her şeyimi bilmiş olacaksınız 😅😅
Ruhal Bizim doktor bisey demedi erir erimez die bir ay oldu kullanalı haftaya tekrar kan vermeye gidicez sonra usg için gün alicaz Uludağ üniversitesine giidyoruz
adennlilith1 Ruhal orası nerede bilmiyorum biz ankaradayız Hacettepe hastanesine gidiyoruz haftaya ve sonra ki haftaya randevularımız var işte göğüs hastalıkları Hematoloji ve gastrololoji için daha bizim süreç çok yeni ilaca da bugün başladık öncesinde araştıracağız bakacağız dediler 3 ay içinde erimezse safra kesesini alacağız dediler günde iki kere verecekmişim 1 mm kadar
adennlilith1 Ruhal inşallah alınmaz sizin ki de erir gider umarım bende erisin de öyle şeylere gerek kalmasın istiyorum inşallah süreç hızlı be çabuk geçer
adennlilith1 Ruhal geceleri sürekli çığlık ata ata ağlıyor kusması bir kez çok şiddetli olmuştu şimdi yok ama her gece uykusunda da ağlıyor sürekli ağlıyor