htc02 Laylalaylay ilk 16 sonra 65 4 gun sonra 376 2 gun sonra 1510 oldu benim iki yumurtam gelişmişti zaten femarayla ondan ikiz olabilir dedi canım
busraaa10 Aslidemir2334 benimde sat a göre 6+2 bugün ama acayip kasıklarım ağrıyo 🥲 kalp atışını duydunuz mu acaba ?
Esra-dnkts busraaa10 Benim de dün çok fazla ağrım vardı kalp atışı için salo günü gideceğim 6 haftalığım bende
Yagmurakyurek Aslidemir2334 19+5gunden selam bel ağrılarım çoğaldı iştahım daha açık durumda bu zmna kadar hiç kusmadim tekmede malesefki hisetmiorum hiç bir hareket yok gayet saglikliyiz ilk gebeliğim 💙bir oğlum olacak Allah’ın izniyle şubata doğum 💙 herkese kolay hamilelik olsun inşallah doğumda Allah hepimizin elinden tutsun 🥰🥰
Sercan Merhabalar benim de 2. Hamileliğim yeni ögrendim 4+5 deyim yarın gşdidem doktora ilk hamileligimde iki oglum oldu inşallah kızım olur. İlk hamileligimde mide bulantım cok oluyordu suan kasık ve bel agrısı var☺️
Esra-dnkts Aslidemir2334 6 haftalık olduk salı günü gittik keseyi gördük içi de dolu sıkıntı yok dedi haftaya kalp atışını görmek için kontrole gel dedi inşallah sağ salim kucağımıza alırız🙏🙏
busraaa10 Esra-dnkts benimde çok ağrım var kasıklarımda korkuyorum açıkçası bende Salı gidicem kalp atışı için bi duysak rahatlıcam vallahi
LeylaEla Aslidemir2334 canım biz tam aynıyız bende 6+4 ama bulantım nerdeyse hiç hiç yok sadece göğüslerim çok agrıyor ve arada kasık ağırlarım var senin de öylemi ?
Aslidemir2334 LeylaEla aynıyız valla benımde öyle goguslerım aşırı ağrıyor bazen belime vuruyor bulantım. Yok
gayeinal98 Ay bilemedim 5 haftalık 176 çıktı eminim ama geç döllenme olabilir mi korktum şuan düşük çıktı deyince siz 13 eylülde çatlatma iğnesi vurulmuştum