birhikayegibi Kızlar başına gelen var mı günde 1 kere oluyor yeni doğdu bebeğim 😣 gazını da aliyorum yatarken birden sütler akmaya başlıyor çok korkuyorum
gokturkmom birhikayegibi burnu tıkalı olabilir mi acaba benimki burnu tıkalı olduğunda öyle oluyor aspiratör ile açıyorum öyle bi sorun yaşamıyoruz
Cekilmezbirkiz birhikayegibi normal ilk zamanlar fışkırır şekilde kusabilir ama 1. Aya yakın geçmesi lazım. Sütünüz boldur muhtemelen bebekte tıkanırcasına yiyince sonuç kusma oluyor. Geçmezse doktora götürürsünüz reflü vs olabilir
birhikayegibi Dlk3 biraz yastığını yükselttim bide böyle deneyeceğim birden çok emiyor onunda etkisi olabilir mi ki… hazmedemiyor sanirim…
birhikayegibi Cekilmezbirkiz evet birden çok emiyor bırakmıyor da sanırım hazmedemiyor ama gazını çıkarttığım halde yatırınca sütler çıkıyor tıkanıyor Allahım korusun biraz yastığını yükselttim
Dlk3 birhikayegibi olabilir gazını almayı uzun süreye yayın benim ilk oğlum fışkırır gibi bahçeyi sular gibi iki defa kusmuştu gazını iyi çıkartamamıştı basıncla sanırım öyle olmuştu
birhikayegibi Dlk3 anladim tek seferde gazını çıkartıp hemen yatırmamak lazim yani teşekkür ediyorum inşallah düzelir çok zor 😣