Selamm kızlar kids uygulamasına bugün geçtim şükür dün doğumum oldu, ben korkarak gittim zaten hee an sezeryan isteyebilirm tedirginim diye doktorum rahatlattı vs salı gecesi saat 22.00 gibi basladı sancılar ben farketmedim ama 39+1 deyim bu arada. Sonra sabah 5 e kadar devam etti yatamadım sürekli tekrarladı kuşkulandım sabah 5-6 gibi hastaneye gittim özel hastane takiplisiyim işte bi hemşire baktı 1 cm biri baktı 3 cm yatıs verelim vs yatıs verildi yukarıdaki ebe benim parmağa göre 2 cm dedi vs daha sonra bu açıklıkla suyumu patlatıp suni sancı verdiler sırf doktorun işi var doğum hızlansın diye sonra baktılar hızlanmıyor işimi halleedeyim geleyim diye düşündü doktorum saat 5 e kadar suni sancı ve bebek susuz bekledim dayanamadım öğlen 3 de spinal anestesi istedim yoksa yerlere yatıyordum duş platea ıkınma vs anestezi etkisi geçti sancılar 90-100 hala bekliyorum son 2 saat sürekli açılman 8 dediler doktor geldi bu sefer bebeğin sağ taraftan tutunduğu yer var vs ama sancılarım 140 ı geçmiş ölmek için dua ediyorum artık sonra anidenn doğuma aldılar bu sefer denmesin mi sezeryan odası hazırlansın anne çok yoruldu 2-3 kere ıkındım ama en son şoka girdim değişik sesler çıkmaya başladı sonra 2 hemşirr kitlendi karnıma doktor rahimde kocaman vakum taktı bi taraftan popoma kadar kesik atılıyı falan son bi nefesim kaldı dedim ya ölürüm ya doğururum bu nefesle son ıkınmada bebek çıktı elhamdulillah ama ölümü hissettim sizce doktorun ilerlemesinde bi sorun var mı ? Ben saat 2 de zaten yalvarmışım sezeryan için doktorun işleri var diye almadılar geçen haftaki kontrol de kemiğin dar demişsin zaten bu kadar acı cekmeme gerek var mıydı ne dersiniz doğumum akşam 6 de oldu