Mlsfcr Kızlar 37+6 dayız salı günü sezeryanımız var Allah’ın izniyle. Bebişim çok fazla hareketli maşallah ama canımı çok acıtıyor ne şekilde uzanıp oturacağımı bilemiyorum artık var mı böyle olanlar acaba
Bahar1644 Sbyrktrml ama insanı çok mutlu ediyor benim ilk gebeliğim bazen de korkuyorum sanki çıkacak gibi tekme atıyor eee sıkıldı artık 😀😀
Sbyrktrml Bahar1644 katılıyorum her seferinde çok heyecanlı oluyor bazen de çok canım acıyor tabii benimde ilk gebeliğim kavuşmak için can atıyorum gerçekten hiç yeri kalmadı 😂
Bahar1644 Mlsfcr benim döndü benimde öyleydi ama yine sık gidiyorum sürekli sınıftan çıkmak zorundan kalıyorum kimseyle beş dakika konuşamıyorum çünkü tuvaletim geliyor 😀😀😀
Mlsfcr Bahar1644 benim dönsede artık doğum kanalına yerleşmesi zor olur dedi doktor o yüzden salı günü sezeryanımız var
Bahar1644 Mlsfcr Allahım yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 inşallah çok güzel geçer 🌸
lilamor_ benim de bebeğim karnımda çok hareketliydi maşallah. doğdu 4 aylık şuan hala aynı hareketlere devam 😅 canları sağolsun şimdiden kolay gelsin 🥰