esinclkk-535361 Suzandkmc detyalı ultrasyon bebeğin saglıgı içiç yapılan bi işlem kesinlikle yaptırmanızı gerek
umrumdadegil Suzandkmc tabiki yapılmalı doktor bütün organlarına damarlarına her şeyine detaylı bakıyor 🌸
adatuna Kesinlikle yapılması gerekiyor. Bebeğin tü im organlarına kemiklerine damarlarına bile bakıyorlar. Neden gerekli olmasın ki
adatuna Suzandkmc detaylı ultrason bilgilerini normak ultrason bilgisiyle veremez ki 30-40 dk sürüyor bu Neden yaptırmak istemiyorsunuz ki anlamadım
gulcanak02_ Suzandkmc ben hamilelik sürecim boyunca denilen hiçbir testi yapmadım detaylı ultrason hariç onuda istiyordum açıkçası yani gerekli diyolar ama herşeye kimisi sağlık için diyo kimisi yaptırmıyo para tuzağı diyo ben yaptırdım ve pişman değilim açıkçası zorunlu hissettiğim yada söylendiği için yapmadım kendi tercihiç için yaptım pişman değilim sonuçta bebeğinize dair herşeyi görüyorsunuz bir sıkınıto olsun veya olmasın bilgi sahibi oluyorsunuz ve bu güzel birşey
1burcU1 Suzandkmc ben girdim kesinlikle girmelisin bebeğin herşeyine bakıyorlar gelişim iç organlları vs vs ihmal etme
AymTii Adı üstünde detaylı. Benim 2 ay önce detaylıda çılan kalpteki deliği normal ultrasonda hala göremiyor doktorum mesela. O kadar detay göstermiyor çünkü onun ultrasonu. Normal ultrasonda uzaylı gibi çıkarken detaylıda parmaklarına kadar gördüm en basitinden. Kesinlikle gidilmeli