Mrymsr bazı bebekler de uyumayı sevmez
Oğlum kac ay öyle büyüdü uykusuz resmen ha tükendim mi evet çok zayıfladım çok ağladım onunla beraber ama olmayinca olmuyor bı ara annemin yanında idim oda yapamadı uyumak istemiyor çocuk yapacak bsy yok
Nerdeyse 6 aya kadar kucağımda evde dolaşarak yaşadım oturmami bile istemiyordu
Dönüm baktığım da sanki hiç yaşamamış gibiyim öyle şu gibi geçti ki şimdi ise elhamdülillah IYIKI uyumadı da tüm minik hallerinin tadını çıkardım herşey geçiyor geçince amannii ne zaman geçti bitti diyorsunuz kendinize güç kuvvet verin motive edin çok zor biliyorum ama üstesinden geleceksiniz düzelecek inşaAllah az sabır ve bol safkat ile
Strese girdikçe çocuk sizi hisseder ve işiniz zorlaşır emin olun. Eşinize verin bazen o uyutmaya çalışsın bebekler babalarda daha çabuk uyur çünkü adamda stres diye bsy yok odunlar ya
Babası ne durumda ? Eş yardım ı çok önemli yoksa iki kat yipranirsiniz gündüz uyumaya çalışın ona verin bir iki saat baksın siz uyuyun, ben gece vermiyordum ona sabaha kadar ben bakıyordum ama akşam üzeri ona veriyordum ben uyuyordum o şekilde geceyi geçiriyordum uyanık, birbirinizi tamamlamaya çalışın…