Hazniyee e_li_f baktıgın zaman 37+5 te almış oluyo benım zaten rahımle alakalı sıkıntım oldugu için 30 haftadan sonrası bızım için her an dogum demek doktorumda bu sekılde uygun gordu tabı erken gelmezse plan suan o sekılde 😊
Gamzeaksam sekerlisu son 25 bende öyleyim korkuyorum bi yandan da kızıma kavuscam diyorum Allahin izniyle doğumu bi atlatsaydik🥲🙈
sekerlisu Gamzeaksam inşallah 🙏🏻🙈son 18 gün 🥰🙂 bu salı doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doğum şekliyle ilgili… senin için bir şey söyledi mi doktorun ?
Gamzeaksam AsyaCngz55 bizimde 25 qma erken gelebilir tabi belli de olmaz ama biran önce olsun bitsin istiyorum artık yaklaştıkça dalıp gidiyorum,nasıl dogurcam diyorum ,korkuyorum bi yandanda bebeğimi kucağıma alacağım için seviniyorum tabiki çok özlendi🙈🥲🥰💕
AsyaCngz55 Gamzeaksam o ihtimal bende de var. Bebek dönmediyse 23 nde sezaryen olabilirim ☺️ o zaman da 17 gün kalmış oluyor ayy inanamıyorum zaman nasıl geçti
Sibossss Ftsyldrm benim 127gün kaldı ikinci oglusumu kucağıma almaya 🥰 Allah hepimize hayırlısi ile sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin normal doğum yapacaklarada bir sancıda kurtarsın Benim sezeryanla olacak ikiside zor annelik herşeyden zor ama çok güzel bir duygu☺️☺️ilk oğlum tüp Bebekle dünyaya geldi bu oğlum normal oldu çok şükür rabbim nasip etti🤲🤲🤲🤲