MerveeSimsekkk Selamün aleyküm arkadaşlar 38 haftalık hamileyim ve 1 yaşında oğlum var. Oğlum aşırı hareketli beni çok yoruyor iyice de ağırlaştım biran önce doğurmak istiyorum. Bir bütün ananas yesem doğumu tetiklemek için problem olur mu sizce?
Esmagrr MerveeSimsekkk ben yedim ada çayı içtim yürüyüş pilates topu kız 40 oldum hala doğuramadım istersen ananas tarlasındaki bütün ananasları ye
Papatya_kokuyo5 MerveeSimsekkk ananas yedim bir gecede bitirdim üstüne bide tiksindim ama açılma yok bacım
Afzv Aleyküm selam Bir bütün ananası bilmem ama bi şükür namazı kıl ve dua et bence Hayırlısı olması için
MerveeSimsekkk Afzv valla Allah’ın işine karışmak gibi olsun da istemiyorum ama dayanamıyorum bir yandan da. Dua etmekten başka çare yok dediğiniz gibi
MerveeSimsekkk Esmagrr ay Allahım düşüncesi bile bunaltıyor inşAllah bende de 40ı bulmaz Allah yardımcımız olsun valla
MerveeSimsekkk Papatya_kokuyo5 gelmeyen gelmiyor demekki çörekotu yağını da aç karnına bir tatlı kaşığı her sabah içmeyi deneyin belki sen de işe yarar ben de yaramadı ama Allah yardımcın olsun bacım
MerveeSimsekkk Kbrnrmrt her şeyin fazlası zarar çok da sağlıklı bir şey değil bence de ama çok zorluyor işte
MerveeSimsekkk Minigiim-vebenn52 Hergün yapıyorum bacım gelen giden yok hala kendimi kaynar suya atıcam en sonunda