Meryemim_ İyi günler kızlar bir bakarmisiniz yumurtlama mi?daha kaç gün degerlendirmem gerek? Laboquik marka test bu arada
Edaemkl Meryemim_ yumurtlama daha olmamış aynı koyulukta olması lazım Yarın ve ya diğer gün gerçekleşir yumurtlama birde 1 gün ara vererek değerlendirin sperm kalitesi için
Yesimdcls Meryemim_ iki çizginin aynı renk olması gerek ve yumurtlama olduğu günün ertesi günde biri biraz daha silik çıkmışsa yumurta çatlamış demek oluyor
fizikcianne Meryemim_ yumurtlama olmamış daha canım 1-2 güne kesin olur. Ama tam koyulasmadan 1 gün önceside çok önemli sperm 48 saat yaşadığı için. Yani siz yarını da değerlendirin ertesi gün kesin yumurtlama görürsünüz zaten
Meryemim_ Edaemkl ben geçen gebeligumde aynı boyleydi 2gun pozitiv gördüm sorma catlama oldu yani bu günü deyerlendirmiyimmi?yarın siliklesirse peki?
Meryemim_ fizikcianne ben bu testten kizimda denedim yani boyle oldu boyle gördüm yumurylamayi bu yüzden sandım ki bu gün yumurtlama
Adinn @Meryemim_ merhaba instagramda birgebeningunlugu sayfası var Ebru Ceylan isterseniz bir göz atabilirsiniz bu konuda bir çok bilgi veriyor. Bnde bu sayfadan çok yararlanmıştım