mrshavva Kızlar bebişleriniz hareketliyken karnınızı videosunu nasıl çekiyorsunuz ben bir türlü çekemiyorum kamerayı açınca hemen duruyor kamerayı kapatınca kaldığı yerden devam ediyor hareketlerine tatlı yiyorum ve öyle hazırda da bekliyorum ama tık yok 🙄😒
Yalinn8 mrshavva aynenn, daha bugun anlattim hatta, o an ne salgiyorsam heyecandan onu algiliyor sagolsun😅
melise mrshavva 39 oldu hala o videoyu çekemedim telefonum uzaktayken ayaklarını karnıma yaslıyor o derece kopuyor kamera açılınca uyku taklidi yapıyor 🤷♀️Tatlı yiyip pusu kurdum ama yemedi🙄🙄
2405 mrshavva bende sen gibiyim canım tam çekicim atmayı bırakıyor anlıyor mu napıyor anlamadım gitdi 🤭☺️☺️
sonsuzmasalim mrshavva telefonun flashını açıyormusun çekerken? Flashı açınca bendede haraketi duruyor ama normal çektiğimde devam ediyor😍
sonsuzmasalim mrshavva bende kontroldeyken hep çok güzel resimler çekiyor doktor. Geçende dedi normalde her bebekte böyle güzel resimler elde edemiyorum sizin oğlan sanatçı mı olacak ne, kamerayı falan çok seviyor 😂😂
mrshavva Tontisannecik şuan 35 haftalığım ve yanlış hatırlamıyorsam 30. haftada dışarıdan belli olmaya başladı
mrshavva sonsuzmasalim ne kadar güzel bizimki Ancak eliyle kapatsın yüzünü hiç ne anasına çekmiş ne babasına
iremby mrshavva ben yatakta uzaniyorum sol tarafima baktim hareket ediyor ama baya hemen actim kamerayi once bir durdu 4 5 video cektim ama sonunda yakaladım. Baya bir haraket ediyorken hemde🙈