Tubii44 Mrv4 Şöyle söylim cnm ben akçadağ ilçesinde oturuyorum burda ki doktorumzda çok iyi burdan devan etmeyi düşünüyorm ilk kontrolüme kendi doktoruma Pazartesi günü gidicem
Mrv4 Tubii44 anladım bende arapgırdeyım eşimin gorevı dolayısıyla Elazığ da Malatya’da aynı uzaklıkta Malatya trafıgı maalesef suan cekılcej durumda değil Elazığ’dan devam edıyoruz doktor u da baya araştırma sonucu bulduk suan memnunuz ☺️
Mothers Tubii44 5 artı 3 te keseyi gördüm, büyük ihtimal görürsün dün gittim doktora 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi.
Yaprakdokumuseverr Tubii44 an itibariyle 5+3 oldum ctesi randevum var. Muhtemelen beni de haftaya tekrar çağırıcak. İlk gebeliğimde 6+2 de duymuştum kalbini şimdi nedense acele ediyorum 😅
busraaa10 Tubii44 benimde 5 haftalık kese görünmüştü 10 ekime kalp atışı için randevum var inşallah duyarım 🥲🫶🏼 şuan sat a göre 6 +2 oldu 😍
Firstmomfirstchild Tubii44 yaaaa eski günler 😇😇 ben 4 haftalikken görüp 7 haftalikken kalp atisini duymustum simdi 22+5 iz. Zaman bazen hizli bazen yavas akiyor 🩵🩷 allah saglikcakla kucaginiza versin