Zepeliz 9 Ekim’de şeker testi randevum var sabah 7:30 da aç gel dediler çok video izledim ama hala korkularım var yaptırırsam ve yaptırmazsam iki türlüsündede aynı yorumlar var dua etmeye geçtim artık . bebeğime zarar vermez inşallah 😞
momshe Zepeliz korkuyorsanız şeker takibinizi kendiniz yapabilirsiniz. Şeker yüklemesi insanlara zoraki gibi gösterilse de tercih sizin. Ben yaptırmadım. Yediğinize dikkat edip, kendi açlık tokluk şekerinizi takip ederek süreci verimli atlatabilirsiniz 🌸
Razee Zepeliz bende korkuyorum açıkçası ama doktorum yapacaz diyor bebeğe zarar verse yapmazlardı heralde
Zulalg Zepeliz zarar durumu olmuyor düşünüldüğü gibi yüksek doz bir yükleme değil. Gebelik şekeri , şeker testinden daha tehlikeli emin olun ben yaptırdım gerekirse yine de yaptırırım
momshe Zepeliz parmaktan şeker ölçüm cihazları var. Mesela sabah aç karnına açlık şekerini ölçüyorsunuz, sonra ağzınıza ilk lokmayı attıktan 2 saat sonrasına da tokluk kan şekerinizi ölçüyorsunuz. İnternetten araştırabilir ya da doktorunuza danışabilirsiniz https://www.bayindirhastanesi.com.tr/blog/kan-sekeri-degerleri-ne-olmalidir-kan-sekeri-olcumu-nasil-yapilir-728