Elitopatra25 37.4 haftaligim ama onlar 38haftalik dediler sağlık ocağı bir hafta önceden saydığı için bugün tansiyonum 16 çıktı ve beni kadın doğum acil polikliniğine sevk etti gidemedim bugün aynı nedenden dolayı doğuma alınan varmı aranızda
cutecik Elitopatra25 ben anlam veremiyorum sizlere ya k.bakmayın ama sağlık ocağındaki ebe yahut doktorlara güvenmiyosunz ama burdaki insanlar profsrmüş gibi fikir alıp doğru mu yaptım diye düşünüyosunuz diyelim ki sorun yapma gitme etme dediler ve siz sorun yaşadınız?
Hatice--- Elitopatra25 tansiyon sıkıntınız varsa neden beklemeyi seçtiniz anlamadım bunlar önemli şeyler haftanız da doğum haftası riske atmayın kendinizi bence gidin hasteneye kızımda tansiyondan yatışım yapıldı bi kaç sebep daha vardı kontrol edildi bi kaç gün sonrasında doğum yaptım
Elitopatra25 umrumdadegil gidemedim hastaneye 1 buçuk saatlik mesafe var eşim güvenlik izin vermediler yarına ancak alabildi bir sorunmu oljr bebegime :-(
Elitopatra25 MehmedinZeynebi hep normal cikiyodu tansiyonum bugun ilk defa 16cikti geneli 10 11 arasiydi
Elitopatra25 Hatice--- ama sancım vs yok hepte normal cikiyodj benim tansiyonum ilk defa 16 çıktı gidemedim 1 buçuk saatlik mesafe var hastaneye eşim güvenlik görevlisi izin vermediler bugün yarına anca izin alabildi başka kimsede yok gidebileceğim mecbur kaldım bebeğime birsey olmaz demi 😞
Elitopatra25 cutecik gidemedim canım eşim güvenlik görevlisi vardiyali çalıştığı için nöbette asla izin vermiyorlar yarima anca izin alabildi gideceğim yere 1 buçuk saatlik mesafesi var mecburum başka kimse yok 😞
Yarindanumutluanne Elitopatra25 kusura bakmayın ama size acil bakacak olan burası değil sağlık ocağında ki ebe sevk etmiş ya kadın doğum hastanesine oradaki doktorlar acil bakmalı. Lütfen bebeğiniz için biraz bilinçli hareket edin. Tansiyon önemli bir konu.
Elitopatra25 Yarindanumutluanne farkindayim ama işte bugün gidemedim yarına kadar mecbur durmam gerek eşimim isinden izin vermediler yarına anca alabildi ben burda ayni neden den dolayı doğum yapan oldumu dedim benim sürekli yada aşırı sancım vs yok
umrumdadegil Elitopatra25 gidin lütfen bir an önce ablam aynı sebepten acil doğuma alındı gebelik zehirlenmesi falan geçirebilirsiniz korkutmak istemen ama ciddi bir durum
Elitopatra25 umrumdadegil gebeliğim boyunca hep normaldi tansiyonum bugun ilk defa 16 çıktı hiç yüksek cikmiyodu :'-(gideceğim inslah yatina kadar birşey olmaz
Hatice--- Elitopatra25 ambulansla gidebilirsiniz o durumda tehlikeye atmak oluyor biraz sadece sizi değil bebeği de tehlikeye atmış oluyorsunuz tansiyon cok önemli evde aletiniz varsa ölçün takibinde olun geçmiş olsun 🌸❤️
cutecik Elitopatra25 komşunu al yakınından biri mi al hiç mi kimsen yok cnm tekmisin orda ya doğumun varsa korkutmak istemiyorum ama 16′da normal bir tansiyon değil 38 haftalıksın birde yani bu olayı gündüz yaşadın keşke tekte olsa gitseydin gündüz gözüyle
umrumdadegil Elitopatra25 bence beklemeniz doğru değil 16 gebelikte çok yüksek bir tansiyon eşinizin iş yerindekiler bu kadar mı vicdansız burda sizin ve bebeğinizin sağlığı tehlike altında
Elitopatra25 cutecik aksam vakti yakındı gittim canım kimsem yok ailem başka sehirde kayınvalidem de aynı sekilde tanıyıp bildiğim kimse yok mecbur kaldım gerçekten şuan bebeğime birsey oljr diye ödüm kopuyor yarına kadar nasıl dayanicam ben😞
efelinamoms Elitopatra25 evde tabsiyon aleti varmi tekrar tekrar ölceniz sabaha kadar araliklarla bide bebeginizin hareketlerini daima takip edin stres yapmayin sakin kalin baktiniz rahat edemiyorsunuz ambulansi arayin durumu anlatin onalr gelip alir sizi
Elitopatra25 efelinamoms hareketleri düzenli aksamelyin çok kasılmam oldu sert vurdu sancilandim ama hep takip ediyorum düzenli bı şekilde hep hareket ediyor şimdi belimde ağrım var sadece tansiyon aleti yok maalesef:-(