YsmnKbkc
Merhaba hanımlar, doğum yapalı 20 gün oldu bu süreçte edindiğim ve keşke dediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamileyken bizi heycanlandıran en önemli sey doğım oluyor acana nasıl olacak yapabilecekmiyim diye tatlı endişeli hayaller kuruyoruz bebeğimizi kucağımıza alacağımız günlere seviniyoruz. Doğum her me şekilde olurs olsun bebeğimizi kucağımıza aldığımızda yep yenş bir süreç başlıyor . Sürekli forumda takılırdım keşke doğum yapan bi anne bunları yazmış olsaydı da daha bilinçli olsaydım.
Sizlere tavsiyem doğum öncesinde emzirme konusunu güzelce araştırın
-ilk günler sütünüz gelmeyebilir ama merak etmeyin öyle bir gelecek ki akan sütlerle baş edemeyeceksiniz
- Çevrenizde ki insanlara kulaklarınızk tıkayın sadece ve sadece emzirin emzirin emzirin..
- Bu konuyu hamilelikte detaylıca araştırın Emzirme danışmanı güliz onat ı İnstagram dan takip edip gönderilerine bi göz atın
- YouTube da Anneee tv de Ayse Önerin emzirme başlıklı videolarını kesinlikle doğum öncesi izleyin
-Gögüs uçları yara oluyor önleminizi şimdiden alın kremlerinii kullanın ve bebeğin memeyi doğru kavradığından emin olun
Keşkee birileri bunları bana daha önceden önerseydi hamileliğin son günlerinde bunları araştırsaydım da damdan düşmüş gibi hissetmeseydim
Hepinize hayırlı doğumlar 😊
Oznr
Sadece meme ucunu degil kahverengi kismini da verin. O kremler hamile oncesinde oek ise yaramıyormuş ama riske atmamak icin yine de kullanın. Benim de fena yara oldu aglaya aglaya agzima bez koyarak emzirdim bol bol emzirmek bile yarayi iyilestiriyor. Memeyi sakin doku doku birakmayin köreliyor ve bi sure sinra sut uretmiyor isin sonunda bi meme kucuk bi meme buyuk kaliyormus.