_Sevgi_ Yenianne7 bende en son 2 gün önce hareketını hıssetım sımdı hıssedemıyom hareket ettıgını sağ tarafım acıyo ama bel agrım çoğaldı bugün çok agrıyo
Yenianne7 _Sevgi_ Benimde bel ağrım çok oluyor hele ki azıcık fazla hareket ettiysem e sürekli de yatamıyorum 😏 Doktor kalsiyum ve magnezyum yazdı inşallah faydasını görürüm sen de söyle mutlaka doktoruna, Allah hepimize kolaylıklar versin 🌸
_Sevgi_ Yenianne7 benım şuan daha kotu belim agrıyo bıde sağ tarafıma sankı bıcak saplanıyomuş gıbı agrı oluyo gece uykumdan uyanıyorum agrıdan 3 4 gündür böyle
zynb_ozkn Pamuk yok benim kiz durmka bilmezdi hâlâ da oyle oglan sakin olacak inşallah kendjmj kandırayım🤣
zynb_ozkn Pamuk benim kız cok erken hareket etti ve cok hreketliydi oglan biraz daha sakin gibi insallah dogunca da oyle olur kızim cok hareketli simdide🤣
_Sevgi_ Yenianne7 amin annem “anne olmak kolay degıl” kızım derdi şimdi onu anladım annem bısey olduğunda dırek ben aklına gelırdım hala gelıyorum aklına sımdı bende bısey olduğunda ilk karnımdakı bebeğimi düşünüyorum gerçekten annelerımızın hakkını ödeyemeyizz
Yenianne7 _Sevgi_ Kesinlikle öyle, rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi. Ölmüşlere de rahmet etsin inşallah 🤲🏻