nunusmom Pamuk 😂😂 hadi hayırlı olsuunnnn bakalımm bn daha beklemedeyim 2 haftaya randevum var 15 hafta bitmiş oluyor ı zmna inşallah öğreniriz bizde 😂
Burcuzaim Pamuk benimde ilk gebeliğim bende serklajlıyım 13 haftalıkken serklaj oldum şimdi 18 haftadayım kızıma sağlıkla kucağımıza alalım inşallah inanalım Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız🤲🏻
Figenindunyasi Burcuzaim slm cnm sürekli yatiryormusn nasıl geçiyor bende 14 haftalık oldum serklajliyim uzanıyorum ama Dr hareket edebilirsin demisti
Pamuk Kubrabyd5 Malesef bazı bebekler hemen açmıyor. Serklajli olduğum için haftada 1 kontrollerim vardı.Hicbir şekilde göstermedi.
_Tazeanne Pamuk merhaba hissediyor muydunuz erkek olduğunu daha doğrusu nasıl hissediliyor 😶 benim içimden bazen erkek geçiyor bazen kız ama severken erkek diye seviyorum farkına varmadan Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
myangelson Pamuk seninkini de bildim galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲🏻💜💜
myangelson Pamuk aynen içime dogmustu oğlun olacak bence demiştim sende bende erkek hissediyorum demiştin 😊