Deletedmom_112 Elfckmn hayır ben daha 14 haftalığım en başlarda rutin kan tahlilimde şekerin çok yüksek çıktığını gördük evde takip etmeye başladım şeker yükseliyordu diyete başladım. Şeker yüklemesi yaptırıp onda çıkmayıp sonradan çıkanda var
NidaEray 2lokummannesiii bende bütün pastayı ağzıma sokmak istiyorum deliler gibi çikolatalar yemek istiyorum sekerim çıkar mi diye korkmadan 😂😂😂😂
2lokummannesiii NidaEray aynen bazen o an geliyor sanki yesem enerjim olacak gibi ama bebeğime kıyamıyorum. 😂
2lokummannesiii Elfckmn açlık toklukta bakabilirsiniz. İlk gebeliğimde yükleme yaptırdım. Bunda yaptırmadım. Hafif yükseliyordu tokluk şekerim bende diyet yapmaya başladım yine.
2lokummannesiii Gulsahkizilkan nasıl yeni çubukla yüksek mi çıkıyor? 39 hafta oluyor nerdeyse. Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz. Yürüyüş için dışarı çıkmasam da evde hareket halinde oluyorum yemek sonraları.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Evet yaa. Yeni çubukların son kullanma tarihi kasım. Eskisinin aralık yani. Bide eskisini sağlık ocağında kontrol ettirdim 2 kademe yüksek gösterdi sadece ama yeniler sıkıntı. 2 3 tanesi hata verdi falan. Başka satıcıdan sipariş vermiştim keşke almasaydımm