Taze Ozge56 bnde 34 haftamdayim çift yumurta ikizlerimle erkend doğum riskimiz var kaç kilo doğdular kuveze girdiler
Ozlm_31 Ozge56 bende 32 haftaligim geçen hafta iki doz oldum ciğer geliştirici çok mu zayıflar acaba görüntüleri nasl 34u bulsak alacagz diyor doktor zaman geçmiyor sanki
Ayce09 Ozge56 maşallah kiloları çok güzel sağlıkla büyüsünler sizede Rabbim güç kuvvet versin 🙏🏾 Haftada kiloları nasıldı dün gittim birii 1512 biri 1670 gr böyle giderse 36. Haftada bile 2 kilo doğmaları mucize olucak benim için
gamzecgr Ozge56 oh maşallah sağlıkla büyüsünler💐 benimde ikiz inşallah o haftalari görürüz biz de 25 haftaligiz şuan
Ozge56 gamzecgr görürsün canım 34 35 haftalar gelirsen kuvez süresi az oluyor tabi ciger gelistirici çok onemli
gamzecgr Ozge56 amin inşallah kaçıncı haftada vuruldunuz?Açılma mı oldu ya da sancı mı başladı nasıl ilerledi süreç
Azraa33 Ozge56 şehir hastanesi ne kontrol E gidiyorum şuna 21 haftalığım ileri zamanda ciğer geliştirici ine doktorlar vurdururmu yoksa özel dahamı iyi ilgilenir ?
Ozge56 gamzecgr 32 haftada 2 doz oldum. 2 gün üst üste kusarak gün geçirdim gece yarısı iç çamaşırı az bisi ıslandı sabah hastaneye gittim meğersem 100 vuran sık sancim varmış ama hissetmedim kusma yapmış sanci ertesi günü doğuma alindim
Hsrt80 29.5 tek yumurta ikizlerine hamileyim.hariykisiyla.gelsinler.artik baya zorluyorlar çok merak ediyorum hariylisiyla.gelsinler devlette perinotoloji takipliyim haftalık artık alıyorlar beni muhaneye yatın kontorolum.var bakalim kizlarim.neyaopiyor
Hsrt80 Ozge56 devlet doğum yaptıniz peki nerde yaşıyorsunuz bende İstanbul Ümraniye devlet Hastanesi’ne gidiyorum özel Dr 34 hafta bitince burda doğum olur dedi
miniklerinannesii00 Ne güzel 34. Haftayı görmüşsünüz bende üçüzlere hamileyim 26+2 olduk . Bende 30 haftayı görsem içim rahat edecek